Kleine bedrijven en sociale media

sociale zaken pre

Postling is een sociale-mediatoepassing voor kleine bedrijven waarmee bedrijven kunnen publiceren op een van de populaire sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn, WordPress, Blogger, Tumblr, Facebook Photos en YouTube. Postling leverde deze infographic - die inzicht geeft in kleine bedrijven en hun gebruik van sociale media.

sociaal werk

Het is belangrijk op te merken dat de gegevens alleen uit de gebruikersbasis van Postling zijn gehaald. Dat kan van invloed zijn op de cijfers en kan ze scheeftrekken, omdat het niet een weergave is van alle kleine bedrijven en sociale media. De resultaten zijn niettemin interessant.

Een reactie

  1. 1

    Ik ben dol op infographics, en deze zit boordevol geweldige informatie! De bevindingen over de verschillende voordelen / doeleinden van Facebook en Twitter zijn vergelijkbaar met mijn eigen ervaring. Ik heb veel meer gesprekken op Twitter, maar Facebook trekt meer bezoekers naar mijn non-profitblog. Ik vraag me af of dit ook geldt voor grote bedrijven?

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.