Investeer in mensen. U zult niet teleurgesteld worden.

8874763 m 2015

Ik heb met nogal wat mensen grappen gemaakt dat ik sinds mijn scheiding (en de daaropvolgende ontbinding van al mijn wereldse bezittingen) de afgelopen vijf jaar in mensen heb geïnvesteerd. Dat klinkt misschien heel vreemd, en hopelijk niet egoïstisch, maar ik voel dat ik door mijn aandacht te richten op mentoren, vrienden en familie, een veel vruchtbaarder leven zal leiden.

Een vriend van me, Troy, vroeg me gisteravond waar ik de meeste tijd aan dacht. Vijf of tien jaar geleden was het misschien werk, geld of het volgende 'speeltje'. Maar ik heb hem eerlijk gezegd dat het mijn kinderen zijn. Mijn zoon bekijkt al een aantal programma's bij IU en zit in zijn laatste jaar. Mijn dochter begint ook haar gedachten aan de toekomst vorm te geven - denkend aan interieurdecoratie of kunstnijverheid. Ik twijfel er niet aan dat wat mijn kinderen ook doen, ze erin zullen slagen. Soms klagen mijn kinderen over de hele tijd die ik achter de computer of op het werk doorbreng - maar de waarheid is dat er niet te veel tijd door mijn dag gaat zonder na te denken over wat een ongelooflijk gezegende vader ik ben.

Mensen denken dat mijn kinderen zo geweldig zijn dankzij mij. Dat maakt me echt aan het grinniken ... Ik denk niet dat dat het geval is. Ik ben de afgelopen jaren omringd door geweldige mentoren, vrienden, familie en soms professionals om me te helpen bij het opvoeden van mijn kinderen. Ze hebben ook een geweldige moeder die graag haar ervaringen met hen heeft gedeeld om hen te helpen inzicht te krijgen, zodat ze niet het risico lopen dezelfde beslissingen in hun leven te nemen. Voor mij is dat een investering die zich beter zal terugbetalen dan enige dollar die ik ooit in mijn leven zal verdienen. Ik zou graag een armoedig leven leiden als ik weet dat mijn kinderen, mijn familie en mijn vrienden gelukkig zijn.

Dus… dat zijn mijn investeringen in het leven. Ik denk dat ik nu ongeveer 30 sites heb die ik host voor vrienden en familie. Het is iets waar ik niet zoveel tijd voor heb als ik zou willen, maar ik probeer mijn best te doen met de middelen die ik heb. Het is mijn kleine investering in hun geluk.

Vandaag heb ik een blog gelanceerd voor een vriend van me, Pat Coyle. Pat is een persoon met wie ik een aantal maanden heb mogen samenwerken. Zijn inzicht in familie, God, werk en marketing zijn dingen die ik als vriend koester. Ik kan je niet vertellen hoeveel ik heb geleerd en genoten van het werken met Pat in de korte tijd die ik deed. Dus ... ik gooide een investering op zijn manier ... een blog op http://www.patcoyle.net. Pat's blog heet 'My Life as a Customer'. Misschien was het een beetje egoïstisch om Pat's blog op te zetten en zijn arm te draaien om te blijven posten! De waarheid is dat ik gewoon op zoek ben naar meer van dat advies van Pat dat ik elke dag krijg als ik met hem werk! Hoe dan ook - ik hoop dat je Pat's blog ook bekijkt.

Investeer in mensen! U zult nooit teleurgesteld worden.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.