InVision: prototyping, samenwerking en workflow

invision reactie hotspot

Onlangs ontving ik een e-mail met een link bovenaan waarin stond dat de mensen een nieuwe e-mail aan het ontwerpen waren en onze feedback wilden. Ik klikte door op de link en het was een openbaar toegankelijk prototype van een nieuw e-mailontwerp door het bedrijf. Toen ik de pagina scande, waren er genummerde hotspots (rode cirkels) waarop kon worden geklikt en er werd heel specifieke feedback gegeven door de mensen die de pagina bezochten.

Ik klikte op een gebied waarvan ik dacht dat er enkele verbeteringen konden zijn, en er werd een dialoog geopend waarin ik mijn feedback kon invoeren en vervolgens werd mijn naam en e-mailadres gevraagd. De gebruikersinterface vereiste geen instructies - ik wist intuïtief wat ik kon doen.

Het platform was zo goed dat ik de startpagina moest bezoeken, InVision. U kunt het platform gratis uitproberen voor 1 project en voor volgende projecten is een betaalbaar maandelijks bedrag vereist. Al hun plannen omvatten 128 bit SSL-codering en dagelijkse back-ups.

InVision stelt gebruikers in staat om hun ontwerpen te uploaden en hotspots toe te voegen om statische schermen om te zetten in klikbare, interactieve prototypes, compleet met gebaren, overgangen en animaties. Functies omvatten versiebeheer, projectbeheer en prototyping voor zowel web, mobiel als tablet, de mogelijkheid om ontwerpen te presenteren en te delen, en een tool voor klikken en reageren om feedback over ontwerpen te verzamelen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.