WordPress iPhone-plug-ins: beheer en thema

Sinds het updaten van mijn blog en putten WordPress op Amazon S3, heb ik caching-plug-ins kunnen verwijderen. De caching-plug-ins presteerden slecht in vergelijking met het pushen van al mijn afbeeldingen naar S3. (De rekening van mijn eerste maand: $ 0.50).

Ik realiseer me dat caching wat extra prestaties uit mijn site zou kunnen persen... maar het zou me ervan weerhouden de site bij te werken met aanpassingen voor de iPhone, Blackberry en andere mobiele apparaten. Het probleem is dat de ene bezoeker de pagina op een handheld-apparaat kan bezoeken, deze in de cache wordt opgeslagen en de volgende persoon dezelfde handheld-versie in zijn volledige browser krijgt. Caching en dynamische thema's gaan niet goed samen.

iPhone-preview.png De eerste plug-in die ik vond om de thema's prachtig te optimaliseren voor zowel iPhone, Blackberry en andere handheld-apparaten is de WordPress mobiele editie plugin.

Deze plug-in is ontwikkeld door Crowd Favourite. Ik heb de plug-in getest op een iPod Touch en mijn Blackberry en beide weergaven zijn verbluffend. Een pluim voor de ontwikkelaars van deze plug-in voor het optimaliseren van de weergave en navigatie voor zowel Safari op de iPhone of iPod Touch als de Blackberry en andere apparaten.

Een opmerking over het installeren van deze plug-in, het vereist een andere installatie dan de meeste plug-ins. U moet eerst het thema uploaden naar de themamap en vervolgens de plug-in uploaden en activeren. Gelukkig laten de auteurs het je zelfs weten wanneer je het verkeerd installeert. 🙂

iPhone WordPress-beheer

iphone-wordpress-admin.png De andere intrigerende iPhone-plug-in die ik vond was WPhone. Met WPhone kunt u WordPress volledig beheren binnen een beheerpaneel geoptimaliseerd voor Safari op de iPhone of iPod Touch. Heel gaaf inderdaad!

Ik heb deze plug-in niet geïnstalleerd omdat ik meestal wat geavanceerd 'sleutelwerk' doe aan elk van mijn berichten, maar voor jullie die op zoek zijn naar wat iPhone WordPress-goedheid, lijkt dit een geweldige plug-in te zijn!

Terwijl contentmanagementsystemen blijven evolueren, hoop ik dat de ontwikkelaars de integratie van mobiele browsers en mobiele apparaten opnemen als onderdeel van hun strategie. Carl Weinschenk heeft een geweldig artikel waarin de aanstaande mobiele browseroorlogen worden beschreven.

Nu Opera Mobile meer dan 40 miljoen keer is gedownload en de iPhone nu 0.19 procent van het wereldwijde browsen voor zijn rekening neemt ... zal mobiele optimalisatie binnenkort een veel groter concurrentievoordeel worden!

4 reacties

  1. 1

    Deze site staat vol met essentiële informatie voor ontwikkelaars en gebruikers van iPhone-apps. Ik weet zeker dat veel van degenen die deze site bezoeken het ook leuk zullen vinden. Proficiat aan de beheerder en eigenaar van deze site. Dit geeft meer informatie voor de ontwikkeling van de iPhones-industrie.

  2. 2

    Deze site staat vol met essentiële informatie voor ontwikkelaars en gebruikers van iPhone-apps. Ik weet zeker dat veel van degenen die deze site bezoeken het ook leuk zullen vinden. Proficiat aan de beheerder en eigenaar van deze site. Dit geeft meer informatie voor de ontwikkeling van de iPhones-industrie.

  3. 3

    Deze site staat vol met essentiële informatie voor ontwikkelaars en gebruikers van iPhone-apps. Ik weet zeker dat veel van degenen die deze site bezoeken het ook leuk zullen vinden. Proficiat aan de beheerder en eigenaar van deze site. Dit geeft meer informatie voor de ontwikkeling van de iPhones-industrie.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.