Is parkeren op het domein de moeite waard?

Parkeergelegenheid Nee ... of misschien niet. In ieder geval niet voor mij.

Wat is Domein Parkeren? Het is wanneer je een geweldig idee voor een domeinnaam hebt, je controleert of deze is gekocht. Het is niet... dus je koopt het. In plaats van het domein te gebruiken voor een website, 'parkeert' u het. Domeinparkeren is een manier van extra inkomsten en enkele van de grootste eigenaren van domeinnamen verdienen er miljoenen aan. Er zijn twee manieren om geld te verdienen met domeinparkeren:

 1. Mensen typen soms een URL in plaats van ernaar te zoeken. Als u de domeinnaam heeft, kunt u toepasselijke advertenties op de landingspagina plaatsen. Als mensen op de advertentie klikken, wordt u betaald door de adverteerder.
 2. Mensen willen de domeinnaam, dus doen ze je een bod.

Terwijl ik vandaag een artikel las, herinnerde het me aan een test van dit bedrijf waarover ik verslag moest uitbrengen. Meer dan een jaar geleden las ik over een paar sites in het tijdschrift Business 2.0 die Domain Parking-middelen aanboden. Toen, Sedo was een van de parkeerbedrijven voor domeinen die geen kosten vooraf hadden. Ik schreef een blogpost waarin stond dat ik het zou proberen.

De domeinnaam waarmee ik het meeste geluk had, was navyvets.com. Nadat ik het domein een jaar lang had geparkeerd, had ik 93 hits die $ 1.22 verdienden zonder aanbiedingen voor de verkoopprijs van $ 2,500. Aangezien ik $ 14.95 per jaar betaal voor elke verlenging van het domein, is dat een mooi verlies.

Dat was mijn best presterende schakel.

Natuurlijk zijn er manieren om dit echt te laten werken. Als ik duizenden domeinnamen had geparkeerd bij een registrar die me lagere tarieven aanbood, regelde ik de advertenties zelf ... mogelijk door inhoud op de sites te plaatsen met wat gedragsadvertenties - ik zou winst kunnen maken. Als ik met elke naam een ​​dollar per jaar zou verdienen, zou ik 100,000 namen kunnen kopen en een aardig inkomen verdienen. Maar daar heb ik geen tijd voor. Ook zijn de beste namen al opgekocht, dus het zou veel tijd kosten om gewoon te wachten op verlopen domeinen of veel geld om te proberen andere te kopen die misschien een paar dollar opleveren.

Zo, mijn domeinparkeercarrière zit er bijna op. Mijn laatste kans is om mijn beste domein bij Sedo te plaatsen voor $ 39 om het op de voorpagina te krijgen om te zien of ik een koper kan vinden. Ik zal de rest van mijn domeinen naar deze blog verwijzen, die een veel betere klikfrequentie op zijn advertenties genereert dan Sedo ($ 0.10 EPC). Ik laat je weten hoe het gaat!

12 reacties

 1. 1

  U hebt gewezen op enkele van de echte problemen met domein parkeren ' zoals het momenteel bestaat. U moet wel een paar domeinen met veel verkeer hebben of een aantal domeinen die het iets beter doen dan voor zichzelf betalen.

  Aan de andere kant doen sommige van mijn domeinen het regelmatig beter als ze geparkeerd staan ​​dan met inhoud en AdSense-advertenties erop.

 2. 2

  Domain Parking WERKT NIET, het is gewoon tijdverspilling, tenzij je 100+ 200+ goede domeinen hebt om te proberen, een paar domeinen registreert en winst wilt maken is een droom, verspil geen tijd

 3. 3

  Als een domeinnaam meer inkomsten genereert dan de registratiekosten, is het zeker de moeite waard om deze te parkeren. Zoek een 100 van dit type domein en je kunt een goed inkomen genereren

 4. 4
  • 5

   Ik kan het niet laten om hier commentaar te geven over domainzaar.

   Oh jee. Wat een geldverspilling. Specifiek mijn geld, mijn $ 100.

   Thomas - of hoe hij ook heet - was erg behulpzaam bij het uitwisselen van e-mails toen ik probeerde te betalen MAAR na het downloaden ... hallo iemand thuis ??? Veel e-mails zowel rechtstreeks als via het contactformulier van hun website. Niets! Geen antwoord.

   Wat een spelbreker!

   Dit script is IMHO een verspilling van $ 100.

   Er zijn gratis scripts beschikbaar die echt werken.

   Verspil uw zuurverdiende geld niet door het naar domainzaar te sturen.

 5. 6

  Ik kocht vorig jaar bij domainzaar, grootste fout.

  Ik had een fatsoenlijke domeinnaam (bas3.com) en installeerde de domainzaar-software erop, de volgende week had iemand mijn DNS gekaapt en deze naar zijn website verwezen. DZ bewaart het admin-wachtwoord in platte tekst in een toegankelijk tekstbestand.

  Ik vroeg de programmeur om dit op te lossen, wachtte 2 maanden en liet het daarna vallen.

  Ik ben nu bezig om een ​​gehoste oplossing voor het parkeren van domeinen te krijgen, die binnen een minuut of zo snel een op trefwoorden gebaseerde site van 5 pagina's kan implementeren. Ik ben aan het nadenken over hoe ik hiervoor kosten moet in rekening brengen, moet ik% van de bovenkant halen? moet ik een jaarlijkse vergoeding hebben voor een beperkt aantal domeinen? moet ik het als downloadbaar product toestaan?

  dit zijn dingen die ik mezelf moet afvragen, de coder raakt vertrouwd met webapps aPI's die overal op het net beschikbaar zijn, ik moet het gewoon ontwerpen en op de markt brengen.

 6. 7

  Domain Zaar is nep, nep en een vergissing voor iedereen die overweegt het product te kopen. De software werkt niet zoals beschreven en er is geen ondersteuning. Als je het niet erg vindt om afscheid te nemen van $ 99, ga je gang en doe het ... je product zal niet goed werken en zal nooit meer iets horen van de Zaar Scam-man. Scam City.

 7. 8

  Hallo kinderen,

  Allemaal onjuist. Probeer Fabulous.com en hitfarm.com, maar u moet wel hun premiumprogramma's gebruiken. Begon een paar jaar geleden en maakt nu 12,000 / maand mee naar huis, 23,000 / maand bruto.

 8. 9

  Domeinparkeren is voor luie mensen die geen geautomatiseerde microsites voor hun domeinnamen kunnen maken. De nadelen van domeinparkeren zijn dat u slechts 30% van uw potentieel verdient en dat u niet de leeftijdsfactor voor uw domeinen opbouwt.

  Douglas, bedankt voor deze discussie. Een klein advies, als je het niet erg vindt: verander je registrar. Ik betaal nooit meer dan $ 8 tot $ 9 voor verlengingen. $ 14.95 is veel te hoog, veel te hoog !!! U zou gemakkelijk $ 6 op elke domeinnaam kunnen besparen. Klinkt als bonen voor één domein, maar reken snel uit of je bijvoorbeeld 100 of 1000 domeinnamen hebt ... Veel domeinnamen gooien nieuwe auto's en luxe vakanties naar hun dure registrars 🙁

 9. 10

  Dit is de meest belachelijke blogpost over domaining en domeinparkeren die ik in lange tijd heb gelezen. Domeinparkeren heeft zijn fouten en verliest elk jaar weer glans, maar echt goede generieke domeinnamen leveren hun eigenaren nog steeds goed geld op (dat is honderden tot duizenden dollars per dag, in tegenstelling tot uw dwaze voorbeeld van een dollar per 100,000 domeinnamen, dat zou zijn een enorm verlies als je rekening houdt met verlengingskosten.) En om je mening te baseren op het ploeteren in domeinwateren met echt slechte domeinnamen die een echte domeinnaam nooit zou willen bezitten, laat staan ​​parkeren, is een andere fout. Als er iets is, en elke domeinhouder zou het je vertellen, zou je een betere mogelijkheid hebben om geld te verdienen met en / of je domein om te draaien door het te ontwikkelen. Alleen bepaalde soorten generieke domeinnamen doen het goed als ze geparkeerd staan ​​en navyvets.com is daar niet een van. Het is beter om appels met appels te vergelijken in plaats van appels met broccoli te vergelijken. Ik bedoel maar'

  • 11

   Wauw - niet zeker of ik de prijs verdiende voor 'meest belachelijke blogpost'. Ik ben het eigenlijk met je eens. Ik zei net dat het niet voor mij is en ik heb wat ondersteunende documentatie verstrekt. Andere mensen vinden het misschien een behoorlijk winstgevende onderneming ... alleen ik niet.

 10. 12

  Domeinnaam Parking Concept Geholpen Ik ben de Sedo bezocht .. Site Voor de domeinnaam pARKING details .Het is leuk .U kan ook een domeinnaam kopen op de siteTucktai.com& verkoop het op Gebruik van de bulkregistratie. U kunt een site maken voor de domeinnaam Parking & verkoper u kunt ook de wederverkoper van de site zijn.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.