Is uw site, blog of feed voorzien van geotags?

Een leuke manier om sites te vinden, is geografisch. Ik ontdekte eigenlijk dat een vriend van me op het werk een blog had door hem op een kaart te lokaliseren. Er zijn een aantal websites waar u de locatie van uw blog of de locatie van uw site kunt posten op basis van de geografische coördinaten. U moet echter een aantal metatags aan uw site toevoegen om gevonden te worden.

Ik wilde dit al een tijdje doen, maar er was echt geen eenvoudige tool om de tags voor mij te bouwen ... tot nu toe! Vanavond heb ik gelanceerd Adres fix.

De site kan worden gebruikt om adressen op te schonen, uw lengte- en breedtegraad te vinden en automatisch te genereren geotags voor uw website, blog en / of hun RSS feeds.

Hier is een voorbeeld:
Adres fix

Kopieer en plak de metatags in de koptekst van uw website of blog met uw andere metatags. Hoop dat je het leuk vindt!

FeedPress stelt u ook in staat om uw RSS-feed te geocoderen. U kunt uw lengte- en breedtegraad kopiëren en plakken in Feedburner onder Optimaliseren - Geocodering voor uw feed.

24 reacties

 1. 1
 2. 2

  Bedankt, RoudyBob. Mijn kinderen zijn bij hun moeder met kerst ... dan blijft vrijgezel Doug en zijn computer over! Ik heb veel van dit soort projecten die zijn begonnen en nooit zijn voltooid. Het wordt een productieve week!

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Ik heb Google bijgehouden. Geloof het of niet, hun kaarten zijn nog steeds bèta. Als u er een applicatie van wilt bouwen en u een gegarandeerde up-time wilt hebben, bieden zij een versie met licentie voor ondernemingen aan.

  Ik heb vorig jaar een flink aantal van hun team ontmoet in Mountain View en ik vind het geweldig om dit soort tools te zien, dus ik maak me er niet al te veel zorgen over. Het is niet alsof ik hun drempels ga halen met hits!

  Wat betreft de CSS, ik heb daar een IE-CSS gehackt. Het is al goed. Ik weet dat dit niet de beste methode is, maar IE is zo slecht dat ik er echt niet veel moeite meer in doe. Ik realiseer me dat dit misschien verloren kijkers zijn ... maar ach.

  Ga voor Firefox!

 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Ik heb het geprobeerd met mijn adres in Noorwegen en kreeg alleen een "Sorry" bericht. Voor de lol probeerde ik gewoon "Noorwegen" binnen te gaan. Ik moest lachen toen ik het resultaat kreeg 🙂

  Bedankt! (en geen sarcasme daar!)

 12. 12
  • 13

   Bedankt, mapperz… en geweldige site! Kent u beperkingen voor het gebruik van de emad-geocoderingsengine? Ik kan ermee bètatesten om te zien hoe het gaat. Het zou ook de functionaliteit verbeteren, omdat ik gebruikers op een aantal manieren zou kunnen vragen (telefoon, enz.)

 13. 14

  Beperkingen zijn de bron is niet duidelijk gemaakt. Maar heb gecontroleerd of de gegevens niet het copyright zijn (door het codepunt (postcodegegevens) en het adrespunt te controleren.
  Het is ongeveer 93% nauwkeurig in het VK.

  Heeft u voorbeelden van RSS-feeds?

  Geprobeerd om hier georss (.xml) aan toe te voegen
  http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

  Werkt met BBC Weather RSS

  http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

  maar niet
  http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

  mapperz

 14. 16

  Ligt het aan mij of wordt het KML-fragment niet bijgewerkt wanneer ik de markering verplaats?

  Anders dan dit: geweldig idee en erg nuttig. Ik gebruik het gewoon zwaar voor het tekenen van polygoonlagen (dwz met de hand coderen van LineString-elementen) voor sommige Google Maps.

  Bedankt.

 15. 18

  Hallo, mijn naam is Ryan Updike. Ik doe een Google Earth-project in onze Geography Class dat werkt met KML. Zou u ons kunnen helpen met het repareren of verkrijgen van een deel van de code om een ​​deel van de KML-code uit te voeren? We proberen te leren hoe puntgegevens als invoer kunnen worden gecodeerd en vervolgens een uitvoer in xml-code kunnen worden omgezet. Elk advies dat u zou kunnen geven, wordt zeer op prijs gesteld. Bedankt voor je tijd.

  Met vriendelijke groet,
  Ryan Updike

 16. 20
 17. 22

  Dit is een geweldig hulpmiddel. Het is leuk om een ​​eenvoudig te gebruiken geotagging-tool als deze te vinden.

  Ik wou dat er een directory was met sites die geotagging gebruiken. Kent iemand een lijst?

 18. 24

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.