John Chow: Blogomentor

John ChowIk ben een fan van John Chow Dot Com, The Various Ramblings of a Dot Com Mogul. In de blogosfeer is er een voedselketen als je wilt, van bloggers. Ik zou John Chow classificeren als een van degenen aan de top van de voedselketen. John richtte The TechZone op in 1999 en de rest was geschiedenis. John heeft autoriteit vanwege zijn internetgeschiedenis, zijn vermakelijke omzwervingen en zijn kennis van technologie. Zijn blog is er een waar ik naar opkijk omdat John zowel transparant als persoonlijk is op zijn blog.

John is delen zijn autoriteit op het web door degenen te noemen die een bericht schrijven over zijn blog. Dat is de reden waarom ik hier over hem schrijf.

De blog van John doet het ook goed op het gebied van het genereren van inkomsten - een belangrijke reden waarom ik zijn feed bijhoud. Als je je afvraagt ​​hoe je geld kunt verdienen met je blog, dan is zijn blog misschien wel het beste om mee te beginnen. John heeft behoorlijk wat geëxperimenteerd met het ontwerp van de blog, de locatie van de advertenties, de advertentiebronnen, enz. En hij rapporteert er gracieus over. Een groot deel van zijn advertentie-inkomsten gaat ook rechtstreeks naar een goed doel ... dat is best gaaf. Sinds kort doet John zelfs directe advertenties op zijn site in plaats van door derden. Ik kijk ernaar uit om meer te lezen over hoe dat gaat.

Als je een duidelijk idee wilt krijgen van John, zijn gevoel voor humor en de inhoud op zijn site, zou ik het volgende bekijken:

John komt onverschrokken over, maar niet arrogant. Het is een nuchtere eerlijkheid die wordt gewaardeerd. Ik heb geen enkele post gezien waarin hij misbruik heeft gemaakt van zijn 'bullebak-preekstoel' en deze heeft gebruikt om iemand te slaan. Het is eerder vrolijk en vooral humoristisch. Ik denk dat John waarschijnlijk het soort man is met wie je een biertje zou willen drinken. Ik heb uitgenodigd om er een voor hem te kopen de volgende keer dat ik in Vancouver ben.

Ik ging naar de middelbare school in Vancouver, dus ik lees graag zijn berichten over het zijn in en rond een van mijn favoriete steden op aarde. Dus daar heb je het - mijn recensie van John Chow Dot Com, The Various Ramblings of a Dot Com Mogul. Petje af voor jou John… een van mijn blogomentoren!

John is ook een geweldige dressoir en danser…. Klik hier om hem in actie te zien.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.