Precies wat de dokter heeft besteld?

Depositphotos 9207952 s

Afgelopen weekend had ik een fantastische zakelijke/persoonlijke reis naar Victoria en Vancouver, British Columbia. Ik ben 20 jaar geleden afgestudeerd aan de middelbare school in Vancouver en ben maar twee keer terug geweest. Het is een ongelooflijke stad – schoon, mooi, modern en gezond. Ik bracht wat tijd door met mijn beste vriend van de middelbare school en we kregen zelfs 9 holes golf. Het was een spectaculair weekend! (En de zaken gingen ook goed!)

Ik merkte een paar dingen op toen ik daarboven was. Een daarvan was het gebrek aan mensen met overgewicht. Hoe opvallend het ook mag lijken, er waren er maar een paar (ik was er een van). Ik denk echt dat er in Vancouver een veel betere sfeer is die bevorderlijk is voor de gezondheid. Wandelen is typisch omdat er winkels en winkels in de buurt van huizen zijn. We brachten zaterdag een nacht door in de stad en liepen van plaats naar plaats (ik was echter uitgeput, dus ik heb een paar keer een taxi genomen!)

Het andere punt dat me opviel, was de impact die de genationaliseerde gezondheidszorg heeft gehad op kleine bedrijven en ondernemerschap. Er is geen angst om je baan te verlaten om daar je eigen bedrijf te starten. Het is iets dat inherent is aan mij als alleenstaande vader. Hoewel ik geen voorstander ben van de bureaucratie van de genationaliseerde geneeskunde en alle bijkomende inefficiënties die ermee gepaard gaan, geloof ik dat er een gulden middenweg kan zijn.

Ik zou graag zien dat de impact van ondernemerschap en de groei van kleine bedrijven deel uitmaakt van het gesprek in de Verenigde Staten. Misschien kunnen we een gulden middenweg vinden, waarbij de overheid het eerste jaar helpt bij de gezondheidszorg voor kleine bedrijven. En we moeten zeker iets doen aan het 'uithollen' van verzekeringen dat plaatsvindt van bedrijf tot bedrijf en van persoon tot persoon.

Een goede gezondheid moet worden beloond met lagere premies, net zoals goed rijden dat doet met een autoverzekering. Misschien kan er een laag 'Gezondheidszorg' aan onze huidige verzekeringskosten worden toegevoegd die ons zou dekken in tijden van werkloosheid of in de opstartfase van kleine bedrijven.

Ik ben nog steeds geen voorstander van genationaliseerde geneeskunde. Ik geloof dat als je een bedrijf slecht wilt zien lopen, je het gewoon aan de overheid moet overgeven! Maar de vrijheid van angst om voordelen te verliezen verstikt de ondernemersgeest hier in de Verenigde Staten.

Mensen zouden vrij moeten zijn om een ​​klein bedrijf te starten zonder bang te hoeven zijn hun medische verzekering te verliezen!

2 reacties

 1. 1

  Nou, ik zie dat dit mijn vorige vraag beantwoordt in een andere thread.

  Ik ben 100% tegen de overheid, liep alles ...

  Er is een reden waarom mensen uit Canada naar het zuiden rijden voor gezondheidszorg.

  • 2

   Hé ck!

   Ik ben met u in de regering ... als u een industrie in de grond wilt drijven, plaats het dan onder de overheidsbureaucratie. Dat gezegd hebbende, hoeft universele gezondheidszorg NIET voor 100% door de overheid te worden beheerd, zoals in Canada.

   Ik geloof dat het zowel geprivatiseerd kan worden als universeel kan zijn. Als iemand uit eigen zak wil betalen (zoals Canadezen doen die naar het zuiden komen), waarom laat u ze dan niet?

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.