JustUnfollow: Twitter-volgers beheren, niet meer volgen en zoeken

Voor degenen onder jullie op Twitter: we spelen nog steeds het belachelijke spel van nepvolgers, volgers-SPAM en mensen die je volgen en ontvolgen om je simpelweg te proberen te lokken om hen te volgen om hun netwerk te laten groeien. Ik hou nog steeds van Twitter, maar dit is de vreselijke kant van het platform - ik denk gewoon niet dat Twitter genoeg doet om het kwaliteit van het platform.

Een tool die ik nu een paar maanden gebruik, is JustUnfollow:

Er zijn drie belangrijke functies die ik leuk vind op hun platform:

  1. Ontvolgers niet meer volgen - het identificeren van de mensen die mij niet meer volgden die ik wederzijds had gevolgd. Ik houd van conversaties op Twitter en het delen van informatie met mensen ... Ik ga geen mensen volgen die mij niet volgen.
  2. Hashtag zoeken - Met behulp van hun hashtag-zoekopdracht kan ik accounts met vergelijkbare interesses vinden en volgen. Een goed voorbeeld voor deze blog is het vinden van infographic-bronnen voor marketing.
  3. Kopieer volgende - er zijn mensen die uw concurrenten of sites volgen die net als die van u zijn. Je kunt hun volgers volgen in de hoop je volgers uit te breiden.
  4. Witte lijst en zwarte lijst - er zijn enkele accounts die u gewoon moet volgen, ook al volgen ze niet terug. En er zijn anderen die je misschien nooit meer wilt volgen na een onbeleefde of ongepaste tweet. In combinatie met de anderen is dit misschien wel mijn favoriete functie!

JustUnfollow heeft ook een mobiele applicatie. Een probleem dat u mogelijk irriteert aan de service, is het onvermogen om bulksgewijs te volgen of niet meer te volgen ... dat is niet hun schuld, het is een andere beperking van Twitter en zijn API. U moet onafhankelijk op elk volgen of niet meer volgen klikken.

Een reactie

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.