KosmoTime: maak taken die tijd in uw agenda reserveren

KosmoTime Tijdbeheer

Als partner in een bureau dat samenwerkt met grote bedrijven, zijn mijn dagen een waas en mijn agenda is een puinhoop - ik stuiter non-stop van verkoop, naar strategie, naar stand-ups, naar partner- en partnerbijeenkomsten. Tussen al die telefoontjes door moet ik ook echt het werk gedaan krijgen waarvoor ik me inzet voor klanten!

Een ding dat ik persoonlijk in het verleden heb gedaan, is simpelweg geblokkeerde tijd in mijn agenda om ervoor te zorgen dat ik mijn taken kan voltooien en aan onze klanten kan communiceren. Als mijn blok opkomt, kijk ik naar mijn vertrouwde blocnote en begin ik openstaande taken neer te halen.

KosmoTime Tijdbeheer

KosmoTime is een tijdmanagement-app die professionals helpt hun werk gedaan te krijgen door taken op de agenda te zetten met functies voor het automatisch blokkeren van afleiding. KosmoTime is de ontbrekende schakel tussen uw werk gedaan krijgen, dat werk afstemmen op uw agenda en ervoor zorgen dat er geen afleidingen zijn terwijl u ze uitvoert.

  • Batch uw taken - taken zijn vaak micro-stappen naar een groter project. Met KosmoTime kunt u uw taken groeperen en vervolgens tijd plannen om ervoor te zorgen dat het project kan worden voltooid.
  • Blokkeer alle afleidingen - KosmoTime sluit uw tabbladen en schakelt uw Slack-meldingen uit wanneer u met uw taak begint. Als u klaar bent, opent KosmoTime optioneel alle tabbladen en meldingen
  • Taak toevoegen vanuit Chrome - Met KosmoTime kunt u elke URL bookmarken en deze met één klik in een taak veranderen Google Chrome. Je kunt het later aan een Sprint toewijzen en het op het juiste moment doen, met de juiste focus.
  • Reserveer uw agenda - KosmoTime kan rechtstreeks worden geïntegreerd met uw Microsoft- of Google-agenda. Voeg een taak of een taakblok toe, sleep het naar uw agenda en u kunt de tijd verlengen om zoveel tijd te blokkeren als u nodig heeft om uw werk gedaan te krijgen.

kosmotime

Het doel van KosmoTime is om gebruikers in staat te stellen hun volledige productiviteitspotentieel te bereiken en daarbij de controle over hun tijd en hun gevoel van vrijheid terug te krijgen. s

Meld u aan voor KosmoTime

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.