Link Detox: vind backlinks die uw SEO kapot maken

link onderzoekstools

Backlinking blijft een zeer, zeer gevaarlijke sport. Wat ooit de gemakkelijkste methode was om uw online positie op te bouwen, kan uw site nu begraven. Nu is het noodzakelijk geworden dat u verwerpen de links die je positie in de zoekresultaten kapotmaken - voer in Link Detox, onderdeel van de productfamilie in LinkResearchTools.

Link Detox is een zelfstandige tool die de backlinks van een domein classificeert in 3 categorieën (giftig, verdacht of gezond) en je ondersteunt bij het opschonen van je linkprofiel. De interface van Link Detox is zo gemakkelijk te hanteren dat u met één klik alle kwaadaardige links naar uw site kunt ontdekken. Link Detox analyseert uw linkprofiel op basis van een verscheidenheid aan SEO-statistieken en bekende problematische contexten. Ze geven vervolgens aanbevelingen voor die giftige links.

Link Detox

Je kunt meld je aan voor Link Detox en voer 1 detox per maand uit voor $ 40.

4 reacties

 1. 1

  Het is alsof je wist dat ik dit vanavond deed. Heeft alle backlinks verwijderd behalve naar de startpagina van een site door de URL's om te wisselen en ze niet te verzenden - enorme PITA. Het duurt maanden, maar daarom krijg ik een donkergrijze hoed.

  Zal moeten afwijzen voor de startpagina

 2. 2
 3. 3

  Toen ik Link Research en Link Detox gebruikte, was ik erg teleurgesteld over de service en het resultaat. Er gebeurde niet veel en ik kreeg niet veel hulp wanneer ik die nodig had. Ik besloot om The Link Auditors te gebruiken om mijn backlinks op orde te krijgen nadat ik zeer goede recensies op verschillende forums had gezien. Hun service was zoveel beter! Ze hebben altijd een team voor u klaar om u te helpen met vragen of advies. Met behulp van de tools van The Link Auditors kon ik al mijn giftige links vinden en ze allemaal volledig verwijderen. Jason, het teamlid met wie ik sprak, was erg behulpzaam bij de telefonische ondersteuning. Hij luisterde naar mijn problemen en beschreef precies wat er mis was. Toen hij dit eenmaal deed, vertelde hij me welke tools het beste voor mij zouden werken.

  Met behulp van de tools van The Link Auditors kreeg ik zeer gedetailleerde gegevens, kon ik precies zien welke links mij schade berokkenen en wist ik welke links verwijderd moesten worden. Het gebruik van hun verwijderingshulpprogramma was heel eenvoudig, omdat het volledig automatisch en erg snel is. Ik heb verschillende verwijderingsprogramma's gebruikt die beschikbaar waren op internet, en die van hen was de beste!

  • 4

   Ik heb ook The Link Auditors gebruikt. Ze hebben me enorm geholpen met mijn audit, bieden ondersteuning wanneer ik die nodig had en legden me mijn probleem uit. Bedankt voor het plaatsen van dit bericht, want ik denk dat meer mensen hiervan op de hoogte zouden moeten zijn. De service die ze bieden is gewoon fantastisch, zo betrouwbaar en gemakkelijk uit te voeren.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.