Hoeveel gezichten staan ​​er in uw laatste e-mail?

LinkedIn mensen

Ik krijg meer dan 100 relevante e-mails per dag ... Ik weet dat dat een beetje verontrustend is. Het is vooral verontrustend als de e-mail echt niet zo relevant is. Dat is het geval met deze LinkedIn-e-mails die me vertellen over de mensen in mijn netwerk die van functie zijn veranderd. Ik kan het niet helpen, maar door de gezichten te bladeren en door te klikken om te zien wat er aan de hand is met deze mensen en hun carrières. Ik ben er vrij zeker van dat deze LinkedIn-e-mail een van de hoogste klikfrequenties in de e-mailindustrie heeft.

Ik krijg de hele dag e-mails van sociale netwerken met de namen en statusveranderingen van mensen erin, maar ik graaf zelden dieper. Maar als er een foto is, ben ik meteen gebiologeerd en moet ik doorklikken. Ik vraag me af ... heb je statistieken gezien over de CTR's van e-mails met foto's (geen stockfoto's) van mensen? Ik vermoed dat als je een echt gezicht in uw e-mails krijgt u waarschijnlijk echte resultaten.

LinkedIn-e-mailadres

4 reacties

  1. 1
  2. 2
    • 3
    • 4

      Misschien een kenmerkende foto! Ik denk dat mensen daarvoor misschien naar beneden moeten scrollen. Ik ben benieuwd of het toevoegen van foto's van klanten en medewerkers simpelweg helpt om een ​​e-mail te personaliseren en aantrekkelijker te maken voor lezers. Het is iets dat we misschien moeten testen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.