LinkedIn test nieuwe weersmeldingsfunctie

LinkedIn voegt weerfunctie toe

LinkedIn lijkt een weerbericht te testen in de kopbalk. Als u sinds gisteren over het weersinformatiepictogram zweeft, geeft dit aan dat de service 'Power by sun365' is, de makers van een Google Chrome-extensie en de weer dashboard website sun365.me. En ja, ze zeggen 'kracht', niet 'aangedreven'.

LinkedIn voegt weerfunctie toe

Dit lijkt een uiterst beperkte testproef, of een extreem trage uitrol, omdat ik zelfs geen andere persoon kon vinden die deze functie ziet.

De grote vraag is: waarom? Mijn onvoorstelbare gok is dat ze moeten geloven dat meer mensen hun ochtend met LinkedIn zullen beginnen of dat het de site 'plakkeriger' kan maken. Dat lijkt me een lange weg. Wat denk je? Is dit een functie die u op LinkedIn zou willen hebben?

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    Bedankt voor dit bericht, Kevin. Ik zag dit een paar weken geleden op mijn Twitter-pagina opduiken. Nu vanmorgen op LinkedIn. Ik heb deze Chrome-extensie niet geïnstalleerd. Ik weet niet zeker of ik het leuk vind of niet, maar tot nu toe lijkt het redelijk onschadelijk.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.