Google Mijn Bedrijf voor lokaal zoeken

Google Maps

Afgelopen april schreef ik een bericht over Google Mijn Bedrijf. Dit weekend heb ik mijn dochter opgehaald van haar haarafspraak. De salon was prachtig en de mensen die daar werkten waren fantastisch. De eigenaar vroeg me wat ik deed voor de kost en ik vertelde hem dat ik bedrijven hielp met hun online marketing.

We stonden achter een computer en hij vertelde me dat zijn verkooppunt ook zijn website heeft gemaakt. Ik heb hem gevraagd op Google te zoeken naar 'Haarstylist, Greenwood, IN“. Er kwam een ​​mooie kaart tevoorschijn met al zijn concurrentie ... maar geen vermelding voor zijn salon. Ik heb hem er doorheen gelopen zijn bedrijf publiceren op Google Mijn Bedrijf en het duurde allemaal 10 minuten.

Als u zich bezighoudt met het verkopen van websites voor regionale bedrijven of het optimaliseren van lokale zoekmachines, hoe kunt u dit dan uit uw strategie laten? Het is gratis, het staat bovenaan de pagina met zoekresultaten en het is gemakkelijk te gebruiken! Google heeft zelfs lokale statusupdates aan de pagina toegevoegd.

Zelfs als u geen regionaal bedrijf bent, raad ik u toch aan Google Mijn Bedrijf te gebruiken. Bedrijven maken graag gebruik van lokale bronnen omdat ze gemakkelijker kunnen communiceren, bezoeken en ondersteuning krijgen. Winkel lokaal, koop lokaal, zoek lokaal… en vermeld uw bedrijf zodat u gevonden wordt. Bing heeft ook een Local Listings Center

3 reacties

  1. 1

    Ik denk dat hoe meer kanalen u uw informatie levert en een aanwezigheid opbouwt voor uw bedrijf, hoe meer ogen u zult krijgen en hoe sterker uw merk zal worden. Google Local Business staat zeker op mijn lijst!

  2. 2

    Meestal zijn ondernemers zo in beslag genomen door het adverteren van hun bedrijf op netwerksites of internet dat ze deze opties vaak over het hoofd zien. Dit geldt vooral voor zeer oude moeder- en popbedrijven, die altijd hadden vertrouwd op de mond-tot-mondreclame van hun bedrijven.

  3. 3

    We hebben veel tijd besteed aan het optimaliseren van lokale klantbedrijven in Google Local Business en Maps en het gebruik van Maps Booster. Een van onze sites voor reserveringsbedrijven voor luchthavenparking haalt bijvoorbeeld de helft van hun verkeer alleen uit de Maps-lijst. Uw lokale bedrijf op pagina één hebben is cruciaal en we zien kansen voor onze klanten aangezien we ze meerdere keren op pagina één krijgen voor hun "geldzoekwoorden". Ik vind het leuk om klanten op Maps, PPC en Natural te krijgen. Door dit te doen, kan ik 10-15% van alle pagina één onroerend goed behandelen. Wanneer een potentiële klant een zoekopdracht uitvoert en meer dan één vermelding boven en of onder de vouw ziet, zien we veel nieuwe klanten, om nog maar te zwijgen van nieuwe klanten.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.