MailButler: Eindelijk een assistent voor Apple Mail die rockt!

mailbutler

Terwijl ik dit schrijf, zit ik momenteel in de post hel. Ik heb 1,021 ongelezen e-mails en mijn non-respons loopt over in directe berichten via sociale media, telefoontjes en sms-berichten. Ik verstuur ongeveer 100 e-mails en ontvang elke dag ongeveer 200 e-mails. En dat is exclusief abonnementen op nieuwsbrieven waar ik van hou. Mijn inbox is niet meer onder controle en inbox nul is voor mij net zo realistisch als een roze dinosaurus.

Ik heb een heleboel tools ingezet om te helpen en ik ben altijd teleurgesteld geweest door ze allemaal weg te gooien en terug te keren naar Apple Mail waarvan de vlaggen, filters en VIP-lijsten vingers zijn die ik gebruik om de dam af te sluiten. Het is echter niet genoeg. Ik ben nog steeds gefrustreerd. Ik wil de golf van verzoeken beter beheren. En ik weet dat er voor elke paar honderd e-mails altijd een kans is in een paar waar ik bovenop zou moeten zijn.

Ongeveer een week geleden, Thaddeus Rex, a merkexpert die met ons werkt voor klanten die wel of niet getuige zijn geweest van me openlijk huilen voor mijn inbox, laat het me weten over MailButler. In tegenstelling tot veel platforms van derden die uw inbox inspecteren of overnemen, is MailButler een add-on die naadloos integreert met Apple Mail. Het is zo goed dat Apple dit bedrijf gewoon moet oppakken en deze functies standaard moet toevoegen.

MailButler-functies

 • dutten - Door een e-mail te snoozen, verdwijnt deze tijdelijk uit uw Postvak IN.
 • Tracking - Laat u weten of de ontvanger uw e-mail daadwerkelijk heeft geopend. Dit is een fantastisch hulpmiddel voor professionals in bedrijfsontwikkeling om te zien of een potentiële klant zijn intro- of voorstel-e-mail heeft geopend.
 • Scheduling - Plan uw e-mails om op een specifieke datum en tijd in de toekomst te verzenden.
 • Verzenden ongedaan maken - U kunt het verzenden van de e-mail enige tijd ongedaan maken en mogelijke fouten corrigeren.
 • handtekeningen - maak prachtige e-mailhandtekeningen door te kiezen tussen hun verschillende sjablonen.
 • Cloud uploaden - MailButler uploadt automatisch grote bestandsbijlagen naar de cloud en voegt in plaats daarvan de bijbehorende links toe aan uw bericht.
 • Herinnering voor bijlagen - Vergeet nooit meer een bestand bij een bericht te voegen dat u in de berichttekst hebt genoemd.
 • Avatar afbeeldingen - Met MailButler kan de afzender van een e-mail gemakkelijk worden herkend aan hun kleurrijke avatarafbeelding.
 • Directe inbox - Toegang tot uw meest gebruikte mailboxen rechtstreeks vanuit de menubalk - overal met één klik verwijderd
 • emojis - Die charmante kleine pictogrammen die deel uitmaken van moderne communicatie… nu ook in e-mails.
 • Afmelden - MailButler maakt het gemakkelijker dan nooit tevoren om u uit te schrijven voor ongewenste nieuwsbrieven: één klik!

Hier is een shot van hoe eenvoudig deMailButler planning werkt. Een van de kenmerken waar ik van hou, is dat het mijn laatste instelling behoudt - dus die heb ik Volgende werkdag om 8:00 uur. Dit is geweldig, want het kan me niet echt schelen dat mensen zien dat ik om 2:48 uur op hun e-mail reageer, hè.

mailbutler planning

MailButler Aankomende functies

 • Taken - Markeer uw e-mails als actiepunten om nooit meer belangrijke taken te vergeten.
 • Inbox breken - Neem een ​​pauze, neem MailButler: schakel automatisch bepaalde e-mailaccounts uit op basis van uw werktijden.
 • Offerte - Deel snel een citaat uit een e-mailbericht in andere toepassingen of services.
 • Giphy - Met MailButler heb je direct toegang tot een triljoen geanimeerde afbeeldingen om jezelf beter uit te drukken.

Installeer MailButler GRATIS!

Ik ben daar absoluut opgewonden van MailButler heeft Inbox breken functie in ontwikkeling. Te vaak ontvangen we 's avonds laat e-mails van klanten met verzoeken waar we op ingaan. Het is niet dat we niet responsief willen zijn, maar we leren onze klanten vaak dat ze praktisch op elk moment van de dag of nacht met ons in contact kunnen komen ... geen goede gewoonte aangezien we geen ondersteunende afdeling zijn. Ik onderbreek het ontvangen van e-mails liever tot de volgende werkdag. Onze klanten die mogelijk een noodgeval hebben, kunnen ons altijd bellen.

Openbaarmaking: ik gebruik mijn verwijzingslink in de post in de hoop dat een hoop van jullie de service installeren en betalen, en ik kan deze gratis krijgen! 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.