Maak uw Web 2.0-logo

Over invloed 2.0

Te grappig. Maak hier uw eigen Web 2.0-logo (UPDATE: de site is niet langer beschikbaar). Ik vond dit op de blog van Peter Glyman.

6 reacties

 1. 1

  Dat is een coole en grappige pagina. Ze hebben ook - in een soortgelijk ontwerp - een webclock. Verslaat alle anderen die ik heb gezien (hoewel ik nooit heb begrepen waarom iemand een klok op hun website zou plaatsen ...)

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Het is erger geworden, nu is er alleen een 404-fout. Bugger, net zoals ik een heel goed idee had waar ik dat effect had kunnen gebruiken.
  Nou ja, het internet is een vloeibaar ding.
  Bedankt voor alle inspiratie - slim om de myBlog-community alleen op de voorpagina te laten laden.

  • 6

   Bedankt, Martin! Ik heb het item aangepast. RE: Ik heb met de zijbalk gespeeld om het effectiever te maken. Het MyBlogLog javascript staat nog steeds in de voettekst - dus die bloggers die bezoeken worden nog steeds herkend op de startpagina, maar ik wilde niet alle pagina's vertragen als hun service traag was.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.