Meesterlijke branding: West Baden

west baden

Mijn man, de fantastische en getalenteerde creatief directeur Steve Nealy (schaamteloze plug), en ik brachten deze week een paar dagen door in het historische West Baden Springs Hotel in het zuiden van Indiana. Voordat ik hier op inga, wil ik zeggen dat als je binnen een rit (of zelfs daarbuiten) van dit hotel en de rest van de French Lick Springs Resort en het niet hebt gezien (of zelfs als je het hebt gezien), moet je een bezoek brengen. Het is prachtig.

Als marketeer en merkstrateeg was ik het meest onder de indruk van de aandacht voor hun merk. Beide hotels hebben een legendarische geschiedenis met bezoeken van hoogwaardigheidsbekleders van alle niveaus, inclusief presidenten van de Verenigde Staten, die begin 1900 naar deze weelderige speeltuin kwamen. Ze zijn onlangs gerestaureerd in hun oorspronkelijke pracht spaarde geen detail om de historische elementen van het merk te onderstrepen en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de behoeften van moderne reizigers. De draadloze bezorging in het hele West Baden Springs Hotel was bijvoorbeeld vlekkeloos. Ik hoefde geen pint bloed te geven of $ 10 per dag te geven om me aan te melden. Ik hoefde maar één keer akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en mijn kleine gelukkige MacBook Pro werd keer op keer herkend door het gebouw.

Het beste van alles was dat het hart van mijn merkstrateeg werd verwarmd door de voortdurende merkadoptie die ik bij elke beurt ervoer. Elke medewerker waarmee we in contact kwamen, was een wandelende sprekende ambassadeur van het merk. Elk boden een stukje geschiedenis en waren meer dan blij om ons rond te leiden en smaakvol aanvullende suggesties te doen, zodat we de schijnbaar eindeloze reeks dingen die te doen waren niet zouden missen.

Ik zou door kunnen gaan over de vele details die dit goed uitgevoerde merk met elkaar verbonden. Mijn punt is dat ze fantastisch werk leveren met hun merk, in elk tastbaar en ongrijpbaar hoekje en gaatje kijken om te versterken wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze deden het niet alleen vóór de verkoop of op het verkooppunt. Ze hebben ons na de verkoop overgoten met het merk… zich opmaken voor virale marketing, retouraankopen en een grotere levenslange klantwaarde. Het lijkt erop dat er voor ons allemaal een les in zit.

Ik vertrok ontspannen, betoverd en klaar om zo snel mogelijk terug te keren. Mooie branding, West Baden Springs Hotel en French Lick Springs Resort. Bravo!

2 reacties

  1. 1

    Bedankt voor het delen. Een paar jaar geleden werkte ik voor Cook Medical uit Bloomington. Het bedrijf hield (en neem aan dat ze dat nog steeds doen) hun jaarlijkse bedrijfsbanket in West-Baden. Het gebouw is opmerkelijk. Neem tijdens uw bezoek ook het terrein en de tuinen in u op. Zeker de moeite waard.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.