Meetings - The Death of American Productivity

productiviteit bij vergaderingen

Waarom zijn vergaderingen waardeloos? Welke stappen kunt u nemen om vergaderingen productief te maken? Ik heb geprobeerd al die vragen te beantwoorden in deze humoristische (maar eerlijke) presentatie over vergaderingen.

Dit is een verbeterde weergave van de presentatie die ik persoonlijk heb gehouden. Deze presentatie over Vergaderingen komt al een tijdje, heb ik geschreven over bijeenkomsten en productiviteit in het verleden. Ik heb een heleboel vergaderingen bijgewoond, en de meeste daarvan waren een vreselijke tijdverspilling.

Toen ik mijn eigen bedrijf begon, merkte ik dat ik veel tijd had om door vergaderingen uit mijn agenda te worden gezogen. Ik ben nu veel meer gedisciplineerd. Als ik werk of projecten moet doen, begin ik vergaderingen te annuleren en opnieuw te plannen. Als u andere bedrijven raadpleegt, heeft u voldoende tijd. Vergaderingen kunnen die tijd sneller opeten dan bijna elke andere activiteit.

In een economie waarin de productiviteit moet toenemen en de middelen afnemen, wilt u misschien vergaderingen van naderbij bekijken om mogelijkheden te vinden om beide te verbeteren.

Ik heb de laatste tijd veel gelezen en deze boeken zijn echt inspirerend voor me geweest met betrekking tot mijn bedrijf en mijn persoonlijke productiviteit - Seth Godin Linchpin: Bent u onmisbaar?, Jason Fried & David Heinemeier Hansson's Rework en Tim Ferriss ' De 4-uurwerkweek. Elk boek behandelt de vergaderingen daarin.

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    Vergaderingen om vergaderingen te plannen. De dood van een bedrijfsinstelling is de vervanging van individueel talent en capaciteiten door collectieve buy-in en compromissen naar de kleinste gemene deler. Ik ben het met veel eens die Doug hier te zeggen heeft.

    Goede spanning = gezonde spanning. Ik ga graag naar vergaderingen en heb al iets geproduceerd zonder collectieve buy-in. Noem het "proof of concept" en u bent bijna altijd verzekerd van executive buy-in. Probeer het uit: het is constructief, het is proactief en het daagt mensen uit om anders te denken.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.