Microsoft lanceert MySpace… Spaces… eh… Fout

Ik kreeg de volgende foutmelding bij het klikken op de knop Zoeken bovenaan het zoekformulier in Microsoft Spaces in Mozilla Firefox:

Spaces-fout

Regels voor internetmonopolie:

 1. Je hoeft niet te kopiëren, je hebt genoeg geld om ze te kopen en iedereen de teleurstelling te besparen.
 2. Onthoud dat er andere browsers zijn, die zijn er echt! Ben je die rechtszaken al vergeten?
 3. Je hebt genoeg geld om iets anders te creëren. Doe # 1 of doe iets anders.

4 reacties

 1. 1
 2. 2

  Ik heb eigenlijk .NET-framework geladen en actief. Ik ontwikkel eigenlijk in .NET. Als dit inderdaad het probleem is, dan is een veel betere foutmelding in orde. Of misschien een script dat het framework test voordat de pagina wordt geladen.

  Ik ga het over een paar dagen opnieuw proberen.

 3. 3

  wanneer ik spaces.live.com laad, zie ik geen ZOEK-link. Misschien hebben ze het naar beneden gehaald voor reparatie?

  Hoe dan ook, heb je deze bug aan hen gerapporteerd als een verantwoordelijke persoon? Ik betwijfel of het team van Microsoft deze blog leest.

 4. 4

  Nee, ik heb deze bug niet gerapporteerd aan Microsoft. Ik geloof niet dat eindgebruikers van softwareproducten de verantwoordelijken moeten zijn om bugs te melden. Ik geloof in robuuste test- en kwaliteitsborgingsprogramma's. Gezien de winstgevendheid van Microsoft, denk ik dat Microsoft dit kan betalen.

  Dat gezegd hebbende, moet ik duidelijk zeggen dat ik geen "Microsoft Basher" ben. Als dit Yahoo! was geweest, zou ik exact hetzelfde bericht hebben gepost.

  Als het open source was geweest, zou ik de bug hebben gemeld als een 'verantwoordelijke persoon'.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.