Hoe Mobile Wallet de verkoop stimuleert

aanbiedingen voor mobiele portemonnees in de winkel

Ik draag mijn iPhone in een absoluut prachtige, handgemaakte leren hoes van Pad en Quill die ruimte heeft voor mijn identiteitsbewijs en sommige creditcards, maar niet veel anders. Daardoor vertrouw ik nogal op mobiele apps en mijn mobiele portemonnee. Een app waar ik verliefd op ben geworden is Sleutelhanger, waardoor ik al mijn clubkaarten kon dumpen en op één plek kon leggen.

Kort nadat ik Key Ring had opgeladen, reed ik naar huis en kreeg ik een melding op mijn telefoon dat een van de winkels die ik vaak bezocht een aanbieding had. Absoluut briljant ... Ik stopte, verzilverde de kortingsbon en kreeg een geweldige deal. Ik was niet op zoek naar een deal en verwachtte zelfs niet dat ik die avond zou gaan winkelen - maar daar gebeurde het. Locatiebewustzijn in een applicatie loont voor de winkelier!

SIM-partners heeft een infographic gemaakt die de redenen bespreekt waarom retailers / marketeers de mobiele portemonnee het komende seizoen zouden moeten omarmen. Met de feestdagen voor de deur, is het nu belangrijker voor marketeers en retailers om de kracht van mobiel winkelen te begrijpen:

  • Maar liefst 56% van de consumenten zegt graag locatiegebaseerde aanbiedingen op hun telefoon te willen ontvangen.
  • Mobiele portemonnee-aanbiedingen zorgen voor een 64% hogere conversieratio dan webcoupons.
  • Mobiele aanbiedingen zorgen voor een stijging van 26% in de gemiddelde bestelwaarde ten opzichte van statische aanbiedingen voor mobiel internet.

Ik heb er eerlijk gezegd niet naar gevraagd en ik verwachtte de aanbiedingen niet eens en ik vond het absoluut geweldig! Hoeveel betere timing kunt u geven met een relevante aanbieding dan wanneer de potentiële klant zich dicht bij uw winkel bevindt?

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] SIMPartners downloaden Retailgids 2015 voor meer inzichten om het meeste uit de feestdagen te halen. [/ box]

Holiday Mobile Wallet biedt verkoop

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.