My Wimpy Skin op MyJonesSoda.com

Jones FrisdrankIk was aan het uitchecken http://www.myjonesmusic.com vorige week en zagen dat ze de Wimpy Flash-gebaseerde mp3-speler gebruikten. Dit is dezelfde speler waarvoor ik zojuist een aangepaste skin had gemaakt op de website van mijn zoon, http://www.billkarr.com. Dus liet ik de geweldige mensen van Jones een rijtje vallen en vroeg of ik een huid voor ze kon bouwen. Ik deed het, en 'voila', ze gebruiken nu de skin op hun site.

Ze denken er zelfs over na om de site te openen om andere ontwerpen van andere fans te krijgen. Ik vind dat een fantastisch idee.

Dit is waar de meeste bedrijven de site van het web verliezen. Wat heeft het bouwen van een skin voor een mp3-speler op een Soda's Music-website te maken met het verkopen van frisdrank? ALLES!!! Het web is uw manier om contact te maken met uw publiek via relevante berichten die met THEM praten. Te veel bedrijven blijven het internet gebruiken als een goedkoop bord voor garage sale in de voortuin.

Wat Jones deed door eerst de muzieksite op te zetten, was dat ze hun merk buiten mij uitbreidden naar mijn zoon, die van muziek houdt (en wordt vermeld op myjonesmusic.com). En behalve mijn zoon, aan al zijn vrienden. En zo verder, enzovoort, enzovoort. Dit is een meesterlijke branding door Jones Soda. En de inhoud wordt volledig gepusht door ons, hun trouwe klanten.

Ze hebben het gebouwd. We kwamen. We blijven kopen!

PS: Suikervrij wortelbier is mijn favoriet.

2 reacties

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.