Aanbevelingen voor visitekaartjes?

Paul Allen visitekaartje

Mijn zoon en ik kijken naar American Psycho. Het is een verontrustende film, maar de visitekaartje scène is mijn favoriet (Huey Lewis is een goede tweede).

ik heb gehad op blog gebaseerde visitekaartjes al een tijdje, maar nu ik mijn domeinnaam heb veranderd, wil ik graag iets krijgen zeer uniek.

Om het even welke ideeën? Niets in het bot, alstublieft.

8 reacties

 1. 1

  Oh alsjeblieft, wat je ook doet, gebruik Vista Print niet meer. Laat me je de volgende keer tenminste citeren, en je zult je kaarten waarschijnlijk eerder krijgen.

  Ik zal iets unieks bedenken voor een ontwerp.

 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Ik weet niet veel van visitekaartjes af, maar ik weet wel dat American Psycho zo'n geweldige film is. Vooral als je alle donkere, subtiele humor kunt oppikken. Ik hou ervan. Een van mijn favorieten aller tijden.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Een andere optie is een dienst als TextID - een onlangs gelanceerde nieuwe manier om mensen te helpen communiceren met klanten, collega's en vrienden - ZONDER papier. Met TextID kunnen gebruikers unieke tekstdomeinen kopen, zoals hun namen of bedrijven, waarmee ze contactgegevens en berichten snel en gemakkelijk kunnen doorgeven. Ze kunnen bijvoorbeeld hun ID, gazononderhoud of Angie doorgeven en de ontvanger sms'en die naam naar 555411. Binnen enkele ogenblikken ontvangen ze een sms terug naar hun telefoon met contactgegevens en het bericht dat het TextID-lid heeft gekozen, die ook een pdf-bestand of brochure kan bevatten.

  Uiteraard kent de nieuwe dienst een breed scala aan toepassingen, van persoonlijk tot commercieel. Of het nu gaat om makelaars die prijs- en woninginformatie in de hand van een potentiële koper willen krijgen terwijl ze op zoek zijn naar een huis, een hippe leraar die up-to-date opdracht- en testinformatie geeft, een restaurant dat wekelijkse specials doorgeeft, een clubpromotor Als je de weekendband pusht, of iemand die gewoon de datingscene een beetje gemakkelijker wil maken, werkt Tekst-ID geweldig voor verschillende gebruikers.

  Bekijk het op http://www.textid.com

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.