Linq: uw leverancier van Near Field Communication (NFC)-visitekaartjes

Linq NFC-visitekaartje

Als je al heel lang een lezer van mijn site bent, weet je hoe enthousiast ik word over verschillende soorten visitekaartjes. Ik heb post-it-kaarten gehad, vierkante kaarten, metalen kaarten, gelamineerde kaarten... Ik geniet er enorm van. Natuurlijk, met de lockdowns en het onvermogen om te reizen, was er niet veel behoefte aan visitekaartjes. Nu het reizen echter opengaat, besloot ik dat het tijd was om mijn kaart bij te werken en wat op bestelling te krijgen.

Een ding waar ik altijd bang voor ben, is hoeveel visitekaartjes ik moet kopen en hoeveel ik naar elk evenement moet meenemen. Totdat ik gebeurde op Linq. Linq heeft een unieke lijn digitale visitekaartjes met ingebouwde NFC. Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik in het verleden heb geëxperimenteerd met een set NFC-kaarten, maar het is niet gelukt. Het bedrijf had veel problemen met het afdrukken ervan en toen was de bestemmings-URL minder dan uitzonderlijk.

Linq is anders en bevat een mobiele app om een ​​gratis basisbestemmingspagina (of betaalde pagina met een aantal leuke upgrades) te bouwen, evenals een reeks apparaten die u kunt kopen met NFC-embedded. Uw bestemmingspagina kan uw sociale profiellinks, betalingslinks (Venmo, PayPal of CashApp) bevatten en uw bezoeker in staat stellen uw visitekaartje te downloaden om u rechtstreeks aan hun contacten toe te voegen.

Met Linq Pro, een abonnement op hun Leap-product, kunt u ook:

  • Stel elke gewenste bestemmingspagina in binnen de Springen opties.
  • Voeg extra inhoud toe aan uw Linq-landingspagina. Ik heb een YouTube-video toegevoegd, maar je kunt ook vergaderlinks, Spotify of een Soundcloud-speler toevoegen.
  • Voeg een formulier toe aan uw pagina om aanvullende informatie vast te leggen.

Met hun Premium-kaart en enkele aanpassingen kon ik een aangepast visitekaartje met mijn logo erop (foto hierboven) die ik gewoon in mijn telefoonhoesje kan steken en er vervolgens uit kan trekken wanneer iemand erom vraagt ​​of ik mijn kaart aanbied. In plaats van iedereen een visitekaartje te geven, kan ik het op hun telefoon tikken of ze kunnen de QR-code op de achterkant scannen en ze worden naar een bestemmingspagina gebracht met al mijn informatie en een downloadlink voor contact om mijn contactgegevens rechtstreeks naar hun telefoon!

Douglas KarrDe bestemmingspagina op Linq

NFC Embedded Digital Business Card-producten

Linq biedt niet alleen de premiumkaart die ik heb gekocht, ze hebben ook een geweldige selectie producten om uit te kiezen:

  • Linq-kaart – een reeks opties voor kaarten voor eenmalig gebruik waar u ze gewoon kunt krijgen, uw logo erop kunt laten drukken of een volledig aangepast ontwerp kunt hebben.
  • Linq-armband - een eenvoudige armband met NFC-embedded ... tik gewoon op de armband met uw telefoon en de bestemmingspagina wordt geopend.
  • Linq Band voor Apple Watch - een Apple Watch-band die NFC heeft ingebed... tik gewoon op de band met uw telefoon en de bestemmingspagina wordt geopend.
  • Link Hub - Een desktop- of aanrechthub die NFC ondersteunt en een QR-code heeft voor mensen die uw bureau of stand bezoeken.
  • Link Tikken - Een coole kleine NFC-knop die je op de achterkant van je telefoon of telefoonhoesje kunt plakken. Deze kunnen ook worden aangepast met een QR-code of uw logo.

Linq voor teams

Met Linq voor teams kunt u de netwerkprestaties van uw teams volgen terwijl ze hun contactgegevens aan anderen verspreiden.

Linq voor evenementen

Als je een sociaal evenement organiseert, biedt Linq badges en hubs voor bezoekers en verkopers. U kunt verbindingen en betrokkenheid van aanwezigen, sponsors en leveranciers volgen!

Lees meer over de producten en aanbiedingen van Linq in hun online winkel:

Douglas KarrDe bestemmingspagina op Linq

Openbaarmaking: ik heb me aangemeld als Linq-ambassadeur en ik gebruik mijn partnerlink in dit artikel.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.