Apple maakt aantekeningen van Microsoft?

Het lijkt erop dat ik elke week een nieuwe service-update voor Vista download. Meest recentelijk had Vista een Service Pack op dezelfde dag dat Apple hun 10.5.3-update voor OS X Leopard had. Sinds de update van Leopard heb ik heel veel problemen gehad met het gebruik van een browser... of het nu Safari of Firefox is.

Vandaag heb ik besloten om Safari opnieuw te installeren om te zien of ik dit voor eens en voor altijd kon oplossen. Toen ik met de installatie begon, kwam ik dit tegen:
safari1052

Dus ze voerden een upgrade uit, maar verzuimden hun Safari-installatie bij te werken om dit mogelijk te maken? Oh beste Apple, misschien moet je klein blijven. De ironie is dat ik Firefox in Parallels op deze MacBookPro gebruik om nu snel op het net te surfen.

2 reacties

 1. 1

  Ik heb hetzelfde probleem gehad. Laat het me weten als je er een oplossing voor krijgt!

  Onnodig te zeggen dat ik mijn pc de laatste tijd veel gebruik. Ik heb de Mac eigenlijk alleen gebruikt waar hij goed voor is ... ontwerpdoeleinden.

  • 2

   bryan,

   Ik heb wel een applicatie gevonden die in strijd leek te zijn en dat is Orbicule's Undercover. Ik heb hun steun geschreven en de applicatie volledig verwijderd en het lijkt erop dat het beter gaat. Het is jammer, ik hou van de beveiliging die hun applicatie biedt. Ik vroeg hen om me te schrijven als ze dit hadden opgelost.

   Ik denk nog steeds dat er nog meer problemen zijn, maar dit was de belangrijkste.

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.