$ 299 uitgeven en uw site indienen bij Yahoo?

U moet misschien voorzichtig te werk gaan bij het gebruik van enkele van de standaard online SEO-tools en het lezen van enkele forums over hoe u de positie, autoriteit en backlinks van uw site kunt verhogen… een deel van deze informatie is ver achterhaald.

Een voorbeeld: ik las op nogal wat sites dat het een geweldig idee was om je site in de Yahoo! -Map te plaatsen. Voor $ 299 zou uw site worden geïndexeerd in de Yahoo! bedrijvengidsen, die een dag lang op de directorypagina van Yahoo worden gepromoot en misschien wat aandacht krijgen van andere sites die Yahoo! als autoriteit.

Yahoo! Inzendingsresultaten

Als je denkt dat de langzaam stijgende groene balk representatief is voor de toename van het verkeer dat ik heb ontvangen voor de aankoop ... heb je het mis. Dat was verkeer voor Ik heb de site geregistreerd bij Yahoo! Het is gedaald in Yahoo! zoekverkeer sindsdien.

Misschien zien mensen Yahoo! als autoriteit meer (wat sarcasme daar ... ik verwachtte eerlijk gezegd een Elke kleine stap levert grote resultaten op! beetje verkeer). Helaas bevindt mijn organische verkeer van de Yahoo! -Zoekmachine zich in een gestage daling... maar gelukkig (veel van sarcasme hier), 17 bezoekers kwam naar mijn site vanuit de Yahoo-mappen in de afgelopen 60 dagen. Als dat zo blijft, zullen er volgend jaar ongeveer 100 nieuwe bezoekers naar mijn blog komen - voor ongeveer $ 3 per stuk.

Ouch.

Volgende? Best of the Web... zodra ik het kan betalen ($ 99, terugkerend) en Business.com voor nog eens $ 299 per jaar.

5 reacties

 1. 1

  Hey Doug bedankt dat je erop hebt gewezen dat ik van plan was hetzelfde te doen. Ik denk dat ik dat niet voor mezelf of mijn SEO-klanten zal overwegen.

  Ik vraag me af of het probleem is dat Yahoo een betaalde directory is en niet een gratis? Niemand vindt het leuk als iemand zijn weg naar de top koopt. Vaak zijn mensen op zoek naar MEER backlinks, maar het is nog belangrijker om rekening te houden met de buurt waar ze vandaan komen en een betaalde directory is meestal niet de beste. Het enige andere dat ik kan bedenken, is dat toen u uw Yahoo-vermelding toevoegde, u uw zoekwoorden concentreerde op iets competitiever van aard dan uw eerdere vermeldingen. Dat zou je een speler maken in het grote woordspel, maar verder op de ladder.

 2. 2
 3. 3

  Doug -

  Normaal gesproken ben ik het niet met je oneens, maar in dit geval moet ik het wel. Tot ZEER recentelijk suggereerden de richtlijnen voor webmasters van Google dat u een vermelding in de Yahoo! webmap. Hun redenering om het te verwijderen was NIET omdat het geen waarde had, maar dat ze de noodzaak niet inzagen om de suggestie te doen.

  Als u zich concentreert op het verkeer van de vermelding, mist u het punt. Net als bij ELKE link, op ELKE site, is het niet noodzakelijk dat u verkeer van DIE link wilt, maar u wilt uw organische positie voor bepaalde zoekwoorden verhogen.

  Als de autoriteit van deze links waardevol is, waarom zou u er dan geen $ 99 of $ 299 voor betalen? Als het uw doel is om uw aantal inkomende links naar uw site te vergroten, waarom zou u dit dan niet op zijn minst als een optie beschouwen? Als iemand kan bloggen over het weggeven van een Starbucks-koffiekaart als iemand een demo bekijkt, en vervolgens links die aanbieding terug naar hun hoofdsite brengt… is dit niet duurder dan Yahoo! directory?

  • 4

   Hoi Jim!

   Ik hoopte wat reacties te krijgen van enkele professionals in de branche. U hebt gelijk: het is allemaal een kwestie van rendement op uw investering. Als die 17 gebruikers $ 600 aan inkomsten opleveren, is dat een goed idee. Maar ik heb het niet alleen over bezoeken hier, ik heb het over SEO-professionals die mensen vertellen om zich bij deze services te registreren om autoriteit op te bouwen.

   Ik realiseer me dat ik maar één site ben, maar heel weinig bezoekers, een afname van het verkeer, geen toename van de pagerank, geen Google-waarschuwingen voor nieuwe backlinks gevonden… alles doet me geloven dat er geen reden meer is om dit te doen. Waar ga ik fout?

   Doug

   PS: Starbucks ... je bent grappig!

 4. 5

  Ik gebruik Google alleen als mijn gezaghebbende zoekmachine om de rankings van mijn sites te controleren.

  Yahoo en MSN zijn niet constant in hun ranglijst.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.