Payraise Calculator AJAX-versie is beschikbaar!

Salariscalculator

Bezoek Salariscalculator

Je weet altijd wanneer ik een paar dagen verdwijn - het betekent dat ik veel cafeïne binnenkrijg en mijn hersens programmeer. Een van de eerste projecten die ik ooit heb gehad, was het programmeren van een database met werknemersprestaties in Microsoft Access 2.0! Een functie die ik eraan heb toegevoegd (aangezien onze HR-afdeling vereiste dat alle waarden werden ingevuld) was een loonsverhogingscalculator. Ik heb het als een formulier in de database geprogrammeerd en de resultaten afgedrukt in een rapport.

Dat evolueerde naar verschillende Visual Basic for Applications-versies, een Visual Basic-versie, en toen kocht ik de domeinnaam en bouwde ik vele, vele manen geleden een JavaScript-versie. Met de aanval van AJAX- en Web2.0-applicaties besloot ik om een ​​AJAX-versie uit te rollen. Ik ben ermee begonnen op vrijdagavond en heb het vandaag afgemaakt. Mijn bureau staat scheef met lege Starbucks-bekers, PHP-boeken, AJAX- en JavaScript-boeken… die allemaal op een of ander moment van pas kwamen.

Ik heb deze site helemaal opnieuw gebouwd met Dreamweaver (ik ben een oude kladblokman ... maar ik besloot het eens te proberen). Ik heb de afbeeldingen in Illustrator gedaan. Ik heb CSS voor de front-end 100% gebruikt en heb zelfs een Print CSS-versie (ga je gang en print de resultaten en je zult zien). De voorkant is geïnspireerd door 37Signals ... leuk en simpel, maar een beetje elegant. Ik heb de resultaten nog steeds in een tabel, maar dat is met opzet omdat ik wil dat mensen de resultaten kunnen kopiëren en plakken in Excel of een ander programma. Er zijn veel leuke kleine eigenaardigheden over de applicatie. Ik hoop dat je het leuk vind!

Meld eventuele bugs aan mij! De volgende stap is het integreren van een Job Search-engine die Indeed gebruikt voor de back-end. Misschien volgend weekend!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.