Payraise Calculator Analytics

Jullie denken misschien niet dat dit zo interessant is als ik, maar dit is een screenshot van mijn hits op Salariscalculator. Ik vind het echt interessant dat alle hits doordeweeks zijn en nauwelijks in het weekend. Ik veronderstel dat ik twee soorten bezoekers heb, degenen die een verhoging voor iemand anders berekenen of degenen die voor zichzelf een verhoging berekenen. Ik had gedacht dat de laatste groep dit soort dingen in het weekend zou controleren ... maar ik denk van niet.

Payraise Calculator Analytics

Ik weet dat ik de site moet verwijderen om de resultaten in een pop-up te krijgen! Dit jaar misschien. 🙂

Een reactie

  1. 1

    Voor degenen die het willen weten ... dit is de nummer 1 site voor het berekenen van uw loonsverhoging! Ik raad het ten sterkste aan. Ik heb onlangs een loonsverhoging gekregen plus een extra loonsverhoging die met pensioen te maken had. Ik berekende de gecombineerde percentages en ontving de exacte informatie die op mijn salaris verscheen. Dank je wel, Dough, voor het verstrekken van deze waardevolle tool.
    Tikje

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.