Plaxo Desktop Notifier - Updates van uw netwerk

Plaxo is een ongelooflijk nuttige tool voor een behoorlijke tijd en het wordt gewoon steeds beter. Een paar weken geleden gooide ik mijn mobiele telefoon in de autodeur. Het was een perfecte hit, waarbij de telefoon in 2 fysieke stukken werd ontleed. Ik kreeg de volgende dag een nieuwe telefoon (zorg altijd voor een verzekering!), Maar ik was mijn adresboek kwijt.

Ik heb snel de applicaties van Verizon doorzocht en ontdekte dat ze Plaxo als een van hen hadden. Ik heb het geladen en nu kan ik mijn telefoon synchroniseren met Plaxo op de contacten van mijn keuze. Het scheelde me maanden van het beantwoorden van oproepen zonder te weten wie er aan de andere kant was.

Nu komt Plaxo Desktop Notifier

Als mensen met wie ik verbonden ben met Twitter, berichten op hun blog plaatsen of een aantal andere wijzigingen aanbrengen, ontvang ik een melding op het bureaublad. Sinds ik automatisch volgen op Twitter, Twhirl houdt het behoorlijk druk en ik mis eigenlijk enkele tweets van mensen in mijn netwerk.

Hoewel ik heel veel connecties heb op LinkedIn, vind ik dat Plaxo is veel meer een aanwinst voor mij omdat het al mijn adresboeken (en telefoon) gesynchroniseerd houdt. Ik vind het ook niet erg om voor de dienst te betalen. De gemoedsrust die weet dat een van mijn computers of mijn telefoon verloren kan gaan en dat ik nog steeds mijn adresboek heb, is de moeite waard om voor te betalen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.