Voorspelling: uw bedrijf wordt een e-commercebedrijf

Depositphotos 7866924 s

Heb je onze gezien nieuw gelanceerde site? Het is echt ongelooflijk. We hebben ruim 6 maanden aan het ontwerp en de ontwikkeling van onze publicatie gewerkt en ik kan je niet vertellen hoeveel tijd we hebben besteed. Het probleem was simpelweg dat we ons niet snel genoeg konden ontwikkelen of snel genoeg konden eindigen. Naar mijn mening bewijst iedereen die vandaag een geheel nieuw thema bouwt, het bedrijf waarmee hij werkt een slechte dienst.

Ik was in staat om uit te gaan en te besteden $ 59 op een digitaal tijdschriftthema, bouwde een aangepast thema voor onze aangepaste integraties, vernieuwde de branding van het thema en ik was binnen een week aan de slag. We gaan nog steeds enkele aanvullende integraties uitrollen, zoals onze Podcast en een White Paper-bibliotheek, maar je zou versteld staan ​​van wat er bij het thema kwam.

Een aspect dat een must was, was dat het erbij kwam WooCommerce volledig geïntegreerd. Woo, samen met zijn thema's en handelsmotor, was onlangs gekocht door Automattic - het bedrijf dat WordPress bezit. Naar mijn bescheiden mening vind ik het een briljante beslissing. Waarom? Omdat ik voorspel dat elk bedrijf - of het nu B2B of B2C is - een bepaald aspect van selfservice bestellen via internet zal hebben.

Retailers en e-commercebedrijven zijn er al mee bezig. Een daverend drumritme bij IRCE in Chicago was dat het niet ging om verkopen in je winkel op je site. Het ging over verkopen via de winkel van iedereen op elke andere site. Kleine detailhandelaren hebben logistieke systemen, inhoudssystemen en uitvoeringssystemen waarmee ze naast hun eigen online in tientallen winkels kunnen verkopen.

Het is een feit dat consumenten (en bedrijven) de site waar ze iets kopen, gaan vertrouwen. Als u regelmatig op Amazon koopt, gaat u geen aftermarket-vloermatten van iemand op internet kopen. Maar als die man op internet zijn vloermatten ook op Amazon verkoopt, koop je ze.

U verliest al verkopen online

Voordat ik naar Chicago vertrok, kreeg ik een e-mail van Landelijk verzekering die ik nodig had om mijn autofactuur te betalen. Ik logde in op mijn account en kon geen manier vinden om de rekening te betalen. Ik ging weer aan het werk en dacht dat ik mijn agent later zou bellen. Een paar dagen later ontving ik opnieuw een bericht dat mijn verzekering zou vervallen tenzij ik mijn rekening betaalde. Ik logde in en probeerde het opnieuw zonder resultaat - ik kon niet eens een betaal mijn rekening knop op hun nieuwe schone interface. Ik heb een herinnering ingesteld om mijn agent te bellen.

De volgende dag ging ik aan het werk en kreeg het druk en belde nooit mijn agent. Toen ik thuiskwam, was er inderdaad een e-mail dat mijn verzekering die avond om middernacht zou aflopen omdat ik mijn rekening niet had betaald. Niet goed ... Ik reed de volgende dag naar Chicago en ik zou niet onverzekerd zijn.

Dus ik draaide mijn browser om naar Geico. Na een paar minuten ontving ik een real-time offerte en een mooie dikke knop om de polis te kopen. Ik klikte op de knop en er stond dat ze me wat papierwerk per post zouden sturen en zodra ik het had ingevuld, zou mijn polis van kracht zijn. Je maakt een grapje.

Volgende - Progressief. Ik heb mijn gegevens ingevoerd en ze hebben mijn auto-informatie vooraf ingevuld voor zowel mij als mijn dochter. Een paar klikken later en ik had een nieuwe polis en verzekeringskaart om in mijn auto te stoppen. Het duurde ongeveer 10 minuten ... en ik eigenlijk deed geld besparen. Dit verbaasde me sinds ik al meer dan 20 jaar bij Nationwide werkte.

Is Nationwide mij kwijtgeraakt vanwege zijn verzekering? Nee, ik vond hun verzekering niet erg en ik hield echt van mijn makelaar. Ze raakten me kwijt simpelweg omdat ik mezelf niet online kon bedienen.

Uw bedrijf en mijn bedrijf zijn niet anders. Onze nieuwe site is volledig geschikt voor handel en we zullen zowel producten als diensten rechtstreeks aan onze lezers gaan verkopen. Ik twijfel er niet aan dat dit een groeiende inkomstenstroom voor ons zal zijn in de toekomst en dat de praktische bemiddelingsdienst die we momenteel aan zoveel klanten bieden, langzaam zal verdwijnen.

Het maakt me niet uit of je gazons maait of scheidt - net zoals mensen voorspelden dat elk bedrijf een uitgever zou zijn, is mijn voorspelling dat elk bedrijf eerder dan later een e-commercesite zal hebben!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.