PressRush: het beleefde pitchplatform voor journalisten

pressrush bereik

Elke dag krijg ik tientallen pitches in mijn inbox. Veel van hen zijn slecht geschreven, de meeste zijn niet relevant voor mijn site, maar er is altijd een goudklompje in de stapel PR-spam, dus ik let goed op. Ik ontving deze week een pitch waarbij de e-mail er heel anders uitzag en een positieve pitch-ervaring voor mij opleverde.

Ik hou van deze gelegenheid om het pr-bureau aan de andere kant te informeren over de nauwkeurigheid van de pitch. Als ik de pitch leuk vond (die onder de knoppen stond), hoefde ik alleen maar te antwoorden op het e-mailadres waar het vandaan kwam. Wat een fantastische manier en een beleefde manier voor public relations-professionals om relevantie te garanderen bij de influencer of blogger waarmee ze communiceren.

Terwijl ik reageerde op de specifieke pitch, controleerde ik ook het platform waarop het was geschreven - druk op de knop. Met Pressrush kun je alerts over onderwerpen instellen, pitches maken, influencers onderzoeken en aangepaste lijsten ontwikkelen om naar toe te sturen. En wanneer uw pitches worden verzonden, gebruiken ze de methode die ik hierboven beschrijf.

Ik ben er sterk van overtuigd dat de oplossing niet is om meer pitches te sturen. De oplossing is om langdurige relaties op te bouwen, te beginnen met persoonlijke, goed onderzochte, zeer gerichte en correct getimede outreach. Met PressRush begon ik een tool te bouwen om je daarbij te helpen: Ville Laurikari, oprichter van Pressrush.

Het maken van een lijst is eenvoudig met behulp van de interne zoekmachine voor journalisten. Hier is een resultaat voor analyses en statistieken, waar je de jouwe echt vindt:

Pressrush Zoeken

En als je op mijn profiel klikt, kun je alle laatste berichten krijgen die ik heb gepubliceerd, samen met links naar mijn sociale profielen en e-mailadres.

Douglas Karr

Targets kunnen worden gefilterd op leeftijd, locatie en publicatie. Ze kunnen ook worden gesorteerd op recentheid of relevantie. Nadat je elke journalist hebt beoordeeld, kun je ze toevoegen aan een specifieke medialijst die kan worden gedownload of gepitched. Het beste van alles is dat naarmate de contactgegevens veranderen, uw lijsten up-to-date worden gehouden.

Meld u aan voor een Pressrush-proefperiode

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.