Ik zou helemaal van jou kunnen zijn voor de huidige lage, lage prijs van ...

Op zoek

De inhoud van mijn site is de afgelopen week niet bijzonder sterk geweest – sorry als iemand van jullie teleurgesteld is. Ik heb het behoorlijk druk gehad met het ontwikkelen van een handvol applicaties thuis. Wat ik niet in de inhoud verzin, hoop ik in sommige plug-ins goed te maken. Op het werk bereiden we ons voor op een grote software-release en ik heb een demonstratieproject dat een manier zal bieden om enkele van de belangrijkste functies zelf te demonstreren. Er weegt veel op mijn succes en ik heb schaarse middelen om het voor elkaar te krijgen, dus het is een uitdaging.

Alle projecten vorderen goed en ik zal deadlines halen, het kost alleen wat zware werkweken. Ook ben ik mijn fulltime dienstverband aan het heroverwegen en mijn toekomst daar zorgvuldig overwegen en afwegen met een aantal sterke kansen aan de buitenkant. Je haat het om een ​​geweldige werkgever te verlaten, maar soms moet werk neerkomen op simpele economie. Ik let niet graag op geld als het om een ​​baan gaat, maar ik heb een paar jaar geleden gewerkt in de hoop mijn inkomen in te halen toen ik aan het overleggen was. Het is duidelijk geworden dat dat niet gaat gebeuren als ik blijf zitten. Met een zoon die dit najaar aan de universiteit begint, moet ik wat aanpassingen maken en die snel maken.

Ik hou van verandering en ben ongelooflijk optimistisch over mijn kansen. Ik ging bijna weg voor een startup een paar maanden geleden, maar de timing was gewoon niet goed. Het ziet er nu echter best goed uit. Weinig mensen kunnen op hun cv zetten dat ze bedrijven van Vancouver Island tot IJsland tot Australië hebben geholpen bij het implementeren van online strategische marketingdoelstellingen, integratie en automatisering. Mijn klanten behoren tot de grootste ter wereld, waaronder The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards en een groot aantal andere ontwikkelingsbedrijven en -agentschappen daartussenin. Daarvoor bouwde ik een direct mailprogramma van meerdere miljoenen dollars voor een grote krant. Succes wekt vertrouwen, dus ik ben er vrij zeker van dat ik elk bedrijf kan veranderen als het gaat om marketing en technologie.

Als integratieadviseur en als productmanager was het mijn verantwoordelijkheid om met bedrijven te overleggen, de kansen te identificeren en de juiste oplossing voor hen uit te voeren. Mijn huidige verantwoordelijkheden zijn gericht op CAN-SPAM-compliance, gebruikersinterfaceontwerp, toegankelijkheid, bruikbaarheid, API en functieontwikkeling. Ik ben ook goed thuis in geografische informatiesystemen, analyse en zoekmachineoptimalisatie. Heck, ik heb dit jaar zelfs mijn naam in druk gekregen met enkele inzendingen die ik heb gedaan aan Het boek van Chris Baggott, E-mailmarketing in cijfers.

Ik kijk ernaar uit om dit soort werk voort te zetten - hetzij via mijn eigen adviesbureau of via een functie op directieniveau / directieniveau in een ander bedrijf. Ik ben ook geïnteresseerd in langdurig contractuele relaties. Een droom die uitkomt zou zijn om weer onder mijn eigen bedrijf te gaan adviseren. Ik kan Indianapolis niet verlaten – mijn kinderen vinden het hier geweldig en ze wonen dicht bij hun moeder. Dus als er een mogelijkheid is om op afstand te werken, ben ik daar ook helemaal voor. Ik kijk er naar uit om een ​​aantal nieuwe uitdagingen aan te gaan, misschien Search Engine Optimization. Ik heb fantastische resultaten geboekt met deze site en ik weet dat ik het voor elke andere zou kunnen doen.

Oh… en ik zal de blog nooit opgeven! 😉

6 reacties

 1. 1

  Het is leuk om een ​​paar verleidelijke aanbiedingen te hebben. Een paar maanden geleden kreeg ik 100K aangeboden om een ​​jaar in Qatar, een klein land buiten Irak, als netwerkbeheerder te werken.

  Dat zou 8 jaar geleden een verleidelijk aanbod voor me zijn geweest, maar nu met een vrouw en een zoontje van 9 maanden, kon je me hier niet uithalen als je het probeerde!

 2. 2

  Ik heb 3 maanden geleden een voltijdbaan verlaten om een ​​nieuw bedrijf op te starten, en ik heb me nog nooit zo energiek gevoeld 🙂 omdat ik vrij ben om te werken aan wat ik leuk vind (binnen bepaalde grenzen!). Ik ben creatiever dan ik ooit ben geweest.

  Ik heb het voordeel van een partner die genoeg geld binnenhaalt om het bedrijf en ons overeind te houden, wat helpt!

  Oh, en zal je huidige werkgever deze Doug niet lezen en zich afvragen wat er aan de hand is? 🙂

 3. 3

  Doug,

  Aangezien je een goede persoonlijke vriend van mij bent, zal ik hier een beetje kritisch zijn en je post in de categorie "vuile was luchten" in het openbaar plaatsen. Velen van ons bekritiseren professionele atleten vaak omdat ze dit soort uitspraken doen (bijv. Terrell Owens, Randy Moss). Hoewel het waar is dat ze in dienst blijven van anderen en worden toegejuicht voor opwindend werk op hun baan, wordt hun karakter na verloop van tijd behoorlijk aangetast.

  Randy

  • 4

   Wauw, dat was zeker niet de bedoeling van de post, Randy. Ik heb eigenlijk niets dan goede dingen te zeggen over mijn huidige werkgever. Er zit helemaal geen 'vuile was' in de post. Ik ben nog steeds absoluut toegewijd aan hen en denk dat ze de beste zijn waarvoor ik ooit heb gewerkt.

   Dit was geen post die op enigerlei wijze werd gepusht om mijn huidige werkgever te bezoedelen of vuile was aan de lucht te luchten - het is een post om 'de wateren te testen' en te zien welke kansen er zijn waarvan ik me niet bewust ben. Ik kom op een kruispunt in mijn leven waar mijn doelen niet passen bij mijn huidige kansen op werk. Dat is zo eenvoudig als ik het kan zeggen.

   Ik ben liever open en eerlijk over mijn verlangens dan mijn mond dicht te houden. Er zijn mensen die vinden dat je niets moet zeggen en gewoon de deur uit moet lopen. Ik geef teveel om dit bedrijf om dat te doen. Ze zouden moeten erkennen wat mijn behoeften zijn en ik zou moeten erkennen wat hun behoeften zijn. Als er een match is, doe ik mee! Zo niet, dan moet ik verder met mijn leven.

   Nogmaals… er is geen sprake van 'vuile was'.

   Met vriendelijke groet,
   Doug

 4. 5

  De wateren testen is goed. De huidige werkgever erachter laten komen in een blogpost ... niet zo goed ... maar ik vermoed dat je al een gesprek met hen hebt gehad en verder gaat het mijn zaken niet aan.

  Succes.

  Laat het me weten als je parttime hulp nodig hebt.

  • 6

   Hallo Graydon,

   Ik geloof niet dat er van hun kant enige verrassing was, maar er is enige bezorgdheid. Ik ben altijd een open en eerlijk persoon geweest en ben dat al geruime tijd. Deze post komt pas na maanden van discussie en besluitvorming.

   Natuurlijk voegt bloggen een geheel nieuwe dimensie toe aan een situatie als deze. Het is niet iets dat je kunt opzoeken in een managementhandleiding, dat is zeker! We werken er echter doorheen.

   Bedankt!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.