Software en klanten beschermen tegen vervalsers?

PolitieagentMisschien wel een van de ergste spin die ik ooit heb gelezen over softwarepiraterij!

Lees artikel: Microsoft's Software Protection Platform. Dit is net zo erg als de Patriot Act! (AKA: We moeten je vrijheid beschermen, en je zult een patriot worden als je een deel van je vrijheden opgeeft, zodat we je vrijheid kunnen beschermen…. Huh?). Microsoft had er gewoon een interne memo van moeten maken:

Microsoft Profit Protection Platform: software duur houden en winsten door het dak!

Ik ben er vast van overtuigd dat de meeste mensen alleen zullen stelen als het moet. Natuurlijk, er zijn veel mensen die voor de lol zullen stelen, maar ik denk niet dat het een meerderheid is. Ik denk dat ik voor veel mensen spreek als ik zeg dat Microsoft Software IS duur. Ik heb er ook nooit iets van verwacht ooit ondersteuning krijgen. En - ik weet dat ik afhankelijk moet zijn van updates om de software draaiende te houden. En - ik weet dat ik andere software moet kopen en installeren om mijn Microsoft-software te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen.

Het woord 'namaak' is geen juiste term. De software is geen namaak ... de dozen en de cd's zijn misschien wel ... maar de software is de eigenlijke Microsoft-software. Het bestrijden van illegaal gekopieerde en geïnstalleerde software is dat wel NIET beschermt software noch beschermt het klanten. Klanten die van uw product houden, zullen altijd bereid zijn voor dat product te betalen. (Ik heb betaald voor XP en Office XP)

Dat is een ongelooflijk onwetende en moedige draai voor Microsoft om zo'n waardeloos briefje uit te brengen. Is er iemand die gelooft dat dit een eerlijke boodschap is? Dit is het probleem met marketing vandaag, mensen geloven het niet omdat het ongelooflijk is.

4 reacties

 1. 1

  "Ik ben er vast van overtuigd dat de meeste mensen alleen zullen stelen als het moet."

  Ik wil je zoooo geloven. Ik wil zo graag geloven dat de gestolen broden alleen de hongerige familie van de dief gaan voeden. Ik wil zo graag dat het waar is ...

  Maar in deze tijd geloof ik dat software, de software van iedereen, wordt gezien door de rookglazen bril van de vroege jaren van Microsoft Windows 3. iets ... NIET dat kopiëren juist was (!!!) maar eerder dat Microsoft dat niet deed Ik vind het kopiëren niet erg. (Helemaal niet waar, maar dat was de perceptie.)

  Ik geloof niet dat Joe Average in staat is om duidelijk onderscheid te maken tussen het harde werk van geselecteerde programmeurs, die proberen de kost te verdienen, en de megabusiness-monolieten die gewoon proberen een eerlijke prijs te vragen voor hun product. Als zodanig maakt Joe zich weinig zorgen over welke software hij of zij "gebruikt" op welke legale of illegale manier dan ook.

  Dit is een kwestie van perceptie en een gebrekkige. We moeten betalen voor elk programma dat we gebruiken. Ik geloof gewoon niet dat Joe Average dezelfde perceptie behoudt.

  sorry ... alleen mijn $ 0.02

 2. 2

  Geen excuses nodig, William! Ik denk dat we het dichterbij zijn dan u misschien denkt.

  Ik denk dat het debat de moeite waard is om besproken te worden. Helpt piraterij een softwarebedrijf door software efficiënt te verspreiden? Ik weet zeker dat het voor sommigen geldt.

  Misschien ben ik naïef als ik denk dat mensen zouden betalen omdat ik voor software betaal. Ik moet toegeven dat ik illegale software heb gebruikt en er later ook voor heb betaald. Soms is de proef erg beperkt en wist ik nog steeds niet zeker of het het geld waard was.

  Ik geloof diep in mijn hart dat vraag en aanbod de prijzen beheersen. Door dat te omzeilen en te beperken met controles die een persoon tot kopen dwingen, denk ik dat je mensen vraagt ​​om het in plaats daarvan te stelen.

  Hoeveel is Windows waard? $ 400? $ 100? $ 10 / maand? Waarom is het op een nieuwe computer (OEM) meer geld waard dan op een bijgewerkte computer? Ik denk dat de prijsstructuur inherent gebrekkig is, en Microsoft geeft uiteindelijk VEEL geld uit aan piraterij in plaats van simpelweg hun software betaalbaarder te maken.

  Bedankt voor het reageren!
  Doug

 3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.