Quarantaine: het is tijd om aan het werk te gaan

Corona-virus

Dit is zonder twijfel de meest ongebruikelijke zakelijke omgeving en twijfelachtige toekomst die ik in mijn leven heb meegemaakt. Dat gezegd hebbende, ik kijk hoe mijn familie, vrienden en klanten zich opsplitsen in verschillende nummers:

  • Boosheid - dit is zonder twijfel het ergste. Ik kijk naar mensen die ik liefheb en respecteer in woede die gewoon naar iedereen uithalen. Het helpt niets of niemand. Dit is de tijd om aardig te zijn.
  • Verlamming - veel mensen hebben een wacht en zie houding nu. Sommigen van hen wachten om gered te worden ... en ik vrees dat er niemand zal zijn om dat te doen.
  • Portfolio - Ik kijk toe hoe anderen erin graven. Nu hun primaire inkomstenstroom is verbroken, zoeken ze naar alternatieven om te overleven. Dit is mijn modus - ik werk dag en nacht aan het genereren van alternatieve inkomstenstromen, het verlagen van kosten en het maximaliseren van de middelen die ik over heb.

Met winkels en kantoren gesloten om de bocht af te vlakken en sociaal afstand te nemen om de verspreiding van de Corona-virus, mensen hebben geen andere keuze dan thuis te blijven. Hoewel dit veel bedrijven kan begraven, vraag ik me af waarom bedrijven dat niet zijn beslissend en profiteren van deze tijd om te bedenken, innoveren en implementeren.

Een van mijn belangrijkste klanten moest me laten gaan om hun inkomsten te redden, die uitsluitend afhankelijk zijn van scholen. De CEO belde mij persoonlijk om de situatie uit te leggen. Hij moest zijn bedrijf beschermen. Ik twijfel er niet aan dat dit de juiste beslissing was en ik heb hem laten weten dat ik kosteloos beschikbaar zou zijn voor elke transitie of implementatie die hen zou helpen.

Deze specifieke klant heeft zojuist een direct-to-consumer-product gelanceerd. We waren traag en opzettelijk geweest om het product niet te promoten om de bruikbaarheid te testen en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat het goed was geïntegreerd in hun productieworkflow. Ik deelde met zijn team dat dit echter het optimale moment was om gas te geven. Dit is waarom:

  • Minder verstoring - met skeletpersoneel en minimale bestellingen zal het lanceren van marketingautomatiseringssoftware om het product te promoten intern minder storend zijn voor hun personeel. Ze kunnen beter omgaan met de toestroom van problemen bij de lancering van het nieuwe product en nieuwe systemen om het te ondersteunen.
  • Tijd voor onderwijs - met personeel dat thuis werkt, niet in staat is om vergaderingen bij te wonen en niet wordt afgeleid door kantoorproblemen, heeft het personeel een ongelooflijke tijd om trainingen bij te wonen en de oplossingen te implementeren die ze nodig hebben. Ik heb demo's opgezet voor de interne staf om bij te wonen en heb mijn leveranciers aangemoedigd om hen te helpen tijd in te plannen.
  • Process Automation - Ik geloof niet dat we ooit zullen terugkeren business as usual na dit evenement. We worden geconfronteerd met een mogelijke wereldwijde recessie, een noodzakelijke blik op het isoleren van onze toeleveringsketens en mogelijke ontslagen om bedrijven te beschermen tegen ondergang. Dit is het optimale moment voor bedrijven om zwaar te investeren en hun workflows te optimaliseren, zodat ze kunnen doorgaan met produceren tegen lagere kosten.

Bedrijven: het is tijd om aan het werk te gaan

Ik zou elk bedrijf daar aanmoedigen om aan het werk te gaan. Uw personeel werkt vanuit huis, heeft connectiviteit en kan bezig zijn met het implementeren en trainen van nieuwe platforms. Integratie- en implementatieteams werken tegenwoordig grotendeels op afstand, dus aannemers zijn als nooit tevoren voorbereid om u bij te staan. Mijn bedrijf, Highbridge, komt met enkele integratie-ideeën voor het ontmoeten van intelligence-oplossingen om bedrijven met externe werkomgevingen te helpen.

Medewerkers: het is tijd om uw toekomst na te streven

Als u een persoon bent wiens loon in gevaar is, is dit het moment om te springen. Als ik bijvoorbeeld een barman of server was ... zou ik online springen en nieuwe beroepen leren. U kunt wachten op een reddingsplan, maar dat is een opluchting… geen langetermijnoplossing voor uw hachelijke situatie. In de technologie-industrie kan dit een gratis aanmelding zijn Trailhead-cursus op Salesforce, enkele gratis codelessen online volgen of leren hoe je je eigen winkel op Etsy opent.

Dit is geen tijd voor Playstation en Netflix. Dit is niet de tijd om boos of verlamd te zijn. Niemand kan de toorn van moeder natuur stoppen. Deze of een andere rampzalige gebeurtenis was onvermijdelijk. Dit is een tijd om te profiteren van het feit dat ons dagelijks leven wordt onderbroken om vooruit te komen. De mensen en bedrijven die nu profiteren, zullen sneller stijgen dan ze ooit hadden gedacht.

Laten we aan de slag gaan!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.