Als u in verkoop of marketing werkt, laat u nu vernieuwen!

vernieuw app

Het gebeurt elke week. Ik krijg een e-mail van een verkoper of prospect en we werken samen om een ​​afspraak te maken. Ik bekijk hun site en kijk of het past. Ik zou zelfs met hen in contact kunnen komen LinkedIn om er wat meer over te leren. De datum is ingesteld, de agenda-uitnodiging is geaccepteerd en ik ga verder.

Een paar weken gaan voorbij en er verschijnt een waarschuwing met een persoon. Ik herken de naam niet, dus ik kijk naar het domein waar hun e-mailadres vandaan komt. Als ik geluk heb, is het hun bedrijf. Als ik dat niet ben, ben ik verneukt. Ik kijk naar hun site en het stimuleert mijn geheugen en nu zoek ik uit wie ze waren en wat ze wilden. Als ik geluk heb.

Ik heb geen goed geheugen (het is wetenschap!), Dus ik heb dit soort aanwijzingen nodig. Soms maak ik wat aantekeningen in Evernote, soms over de agenda-afspraak, soms vertrouw ik erop dat ik het me zal herinneren… maar dat doe ik niet. In zeldzame gevallen loopt de persoon mijn kantoor binnen en ik heb geen idee wie ze zijn of waarom ze daar zijn, dus speel ik de dans ... vraag ze waar ze aan werken, hoe gaan de dingen, enz. probeer mijn geheugen op te frissen.

Er is eindelijk een remedie! verversen is een mobiele en webtoepassing waarmee je naar iemand kunt zoeken en diens profiel en alle communicatie die je met hem hebt gehad kunt bekijken - of het nu via e-mail of social media is.

Het beste van alles is dat de applicatie ook wordt geleverd met pre- en post-waarschuwingen voor u. Binnen 15 minuten een vergadering? Je krijgt een briefje waarin staat wie het is, waar je het laatst met ze over hebt gesproken, en je kunt er zelfs aantekeningen over maken. Het is een kennisbasis voor mensen zoals ik die het moeilijk vinden om iemand anders dan hun hond (Gambino) te herinneren.

Het is fantastisch. Het is mooi. Het werkt. Meld je nu aan en u kunt uw e-mailaccounts, uw sociale accounts en zelfs Evernote verbinden.

Ik ga er de volgende keer dat je een afspraak met me maakt een stuk minder beschaamd kijken!

Update: vernieuwen voor Salesforce gelanceerd!

Geweldig om te zien dat Refresh hun oplossing rechtstreeks in Salesforce heeft geïntegreerd, een fantastische tool voor verkopers om toegang te krijgen tot informatie over hun leads, partners en klanten.

Vernieuwen voor Salesforce

Een reactie

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.