Wie twittert jou?

tjilpenOp mijn voer vanmorgen kwam een post dat mijn aandacht trok, hoe je een Twitter-luisterpost instelt. Toen ik echter doorklikte naar het bericht, was ik teleurgesteld omdat er eigenlijk geen details waren over het opzetten van een actualiteit luisteraar. In plaats daarvan kreeg ik gewoon een bericht over het opzetten van een Twitter account.

Het opzetten van een Twitter-account geeft je geen inzicht in wat mensen eigenlijk zijn gezegde over jou, je merk, producten of bedrijf. Het biedt mensen alleen een middel om met u te communiceren door dit uniek medium.

Hoe u microblog-luisteraars instelt

Om daadwerkelijk een 'luisteraar' in te stellen, gaat u eenvoudig naar Google en zoekt u op de term die u zoekt (dit tjilpen voorbeeld toont een zoekopdracht naar 'microsoft ad' op Twitter):

site: twitter.com "microsoft advertentie"

Voor Vriendenfeed:

site: friendfeed.com "microsoft advertentie"

Als u een stap verder wilt gaan en daadwerkelijk wilt reageren op mensen die over u, uw product of uw merk communiceren, stelt u een Google Alert om u te e-mailen zodra het gebeurt. Als marketing- of reputatiemanager zou ik zelfs een sms-alert kunnen opzetten met Google Alerts en direct op de tweet reageren.

11 reacties

 1. 1
 2. 3
 3. 4

  Hallo, Douglas .. bedankt voor de link!

  Het grootste deel van Beth's advies over luisteren staat eigenlijk in de diavoorstelling. In het eerste deel van het bericht laat ze je zien hoe je een account aanmaakt, maar in de diavoorstelling gaat ze in op de details van hoe je kunt luisteren naar merken, trends en andere details waarin je mogelijk geïnteresseerd bent vanuit een marktonderzoekspunt. van mening.

  Ze mixt zeker luisteren met communiceren, maar in de diavoorstelling staan ​​een aantal goede tips om te luisteren.

  Proost .. Kate

  • 5

   kate,

   Heel erg bedankt dat je me dit hebt laten weten! Ik ben jullie beiden een verontschuldiging verschuldigd, ik dacht dat ik te kort was. 🙂 Het lijkt erop dat ik moet terugkeren en luisteren!

   Nogmaals bedankt!
   Doug

 4. 6
 5. 7

  Hallo Douglas:

  Een nog eenvoudigere manier is om TweetBeep.com te gebruiken, dat zelf de voormalige Summize at gebruikt http://search.twitter.com. Ik gebruik TweetBeep om veel verschillende zoekwoorden te controleren, inclusief alle verschillende spelfouten van mijn achternaam! 🙂

  Ook voor geïnteresseerden heb ik dia voorbereid voor een Inleiding tot Twitter die ik heb afgeleverd De recente Twitter-bijeenkomst van Atlanta Web Entrepreneurs.

  -Mike

  • 8

   Mike, dat is een geweldige vondst! Jammer dat Tweetbeep niet een soort onmiddellijke functie had om die zoektermen vast te leggen. Als er een uur verstrijkt dat iemand over uw bedrijf spreekt, kan het te laat zijn!

   Ik heb het gisteren echter aan de dagelijkse links toegevoegd! Bedankt voor de vangst!

 6. 9

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.