Recensies en voorspellingen

Kristallen bolProBlogger heeft weer een fantastisch Group Writing Project. (U kunt ook deelnemen!)

Darren lijkt veel op het hebben van een persoonlijke coach voor bloggen. Zelden zie ik een bericht op ProBlogger dat is niet helemaal origineel. Ik denk dat Darren buitengewoon veel moeite doet om blogs op internet te verbeteren.

Dit Groepsschrijfproject moet een creatieve lijst, tirade enz. Van recensies voor vorig jaar of voorspellingen voor het komende jaar bedenken. Ik besloot een beetje creatief te zijn en een combinatie van beide te proberen. Hieronder vind je mijn persoonlijke beoordelingen van wat geweldig was in 2006 en mijn gedachten over wat geweldig zal zijn in 2007. Houd de voorspellingen voor 2007 in de gaten, ik denk dat ik behoorlijk grondig werk heb verricht door de verschillende gebieden blog raakt aan en denkt serieus na over de richting die elk van de onderwerpen inslaat.

Genieten! Zoals altijd zijn reacties welkom. En vergeet niet om bij te houden ProBlogger zodat je kunt zien waar iedereen over schrijft.

Categorie
Geweldig in 2006
Geweldig in 2007
Programming
Ajax
Apollon (AIR)
Muziek
iPod
Zune
monitors
Flat
Wide
Blogs
Blogs
Blognetwerken
Blogsoftware
WordPress
Nog te lanceren
Zoeken
Google
Aangepaste Google
Sociaal netwerken
Mijn ruimte
Niche-gemeenschappen
Office Suites
Microsoft
Google
Computer OS-mods
Intel Mac met XP
Intel-pc met OSX
Advertising
Op inhoud gebaseerd
Op gedrag gebaseerd
Marketing
E-mail
Geïntegreerde strategieën met e-mailweb
Toepassingen
Aanbieders van toepassingsservices
Client-server via Net
Editors
WYSIWYG
Bewerken ter plaatse
Web
CSS
XHTML
Browsers
internet Explorer
Firefox
Servers
Microsoft
Zon
hosting
Virtuele domeinservers
Ingeblikte sites
Integratie
REST API
GUI-interacties
lezing
Amazon Books
Grenzen Boeken
Koffie
Starbucks
Caribou
Onstpanning
Reality TV
Reality Web
Technologische problemen
Online roofdieren
sPAM
Bedrijven
VC / ISP
Fusies
maat
Pagina weergaven
Pagina-interacties
Doug
Enkele (single)
dating

12 reacties

 1. 1

  Ik ben het eens met de meeste van je voorspellingen Doug, hoewel ik niet zie dat de Zune veel invloed heeft op de markt voor mediaspelers. Ik schreef mijn eigen lijst met voorspellingen voor het groepsschrijfproject.

  Veel succes met je laatste voorspelling 🙂

 2. 2

  Hallo Brandon,

  Ik ben zeker op de Zune uitgegaan! Vooral omdat ik net wat iPods voor mijn kinderen heb gekocht voor Kerstmis. Het is mijn longshot.

  Bedankt voor het geluk, ik heb het nodig! Kent u een goed uitziende 25-30-jarige miljonair ex-modellen die houden van grote alleenstaande vaders die graag bloggen in al hun vrije tijd?

  🙂

  Doug

 3. 3
 4. 4

  Oh, wat een geweldige manier om voorspellingen te plaatsen, ik vind het geweldig! Grenzen moeten in prijs dalen en meer online-opties bieden, waaronder een gebruikt marktgedeelte zoals Amazon, om dat zelfs maar te benaderen.

  We hebben ook deelgenomen aan dit project, kom langs als je de kans krijgt!

 5. 5

  Een van de beste vergelijkingen die ik tot nu toe heb gezien en een goede voorspelling. Je blog wordt nu bekeken lol.

  Ik heb ook deelgenomen aan deze wedstrijd. Ik wacht gewoon op Darren om het in zijn volgende post te plaatsen

  Ik voed je blog

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12

  Leuk om te zien dat de iPod is vervangen door Zunes, net zoals Windows XP is verschoven door Mac OSX.
  Ik zie het eerste niet echt gebeuren (en in ieder geval niet zo snel), maar hoop zeker dat het tweede werkelijkheid wordt.

  (Hé, dat zou betekenen dat alle pc-bezitters met een iPod nu een IntelMac zouden krijgen en deze zouden synchroniseren met wat Microsoft-software? Hm ...)

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.