Een geheim voor het opbouwen van autoriteit en het promoten van uw blog

LinkedIn antwoordenIk heb eerder geschreven over hoe nuttig Google Alerts zijn als een strategie voor reputatiemanagement. Hier is een goede tip voor u om autoriteit voor uzelf, uw product of uw service te stimuleren en om uw site of blog te promoten LinkedIn-antwoorden en Google Alerts.

Maak een Google Alert voor de termen waarop u autoriteit binnen LinkedIn wilt opbouwen! Selecteer "Web" als het type en "as-it-happen" voor hoe vaak. Voorbeeld: als ik mezelf wil opbouwen als expert op het gebied van sociale netwerken, kan ik als volgt een Google Alert instellen:

Google Querystring voor LinkedIn-antwoordwaarschuwingen

site: http: //www.linkedin.com/answers/ "sociaal netwerk" "sociaal netwerk"

Dit zal me elke keer dat iemand een vraag stelt op LinkedIn Answers een e-mail sturen, waardoor ik de kans krijg om te reageren en autoriteit op LinkedIn op te bouwen en om de mogelijkheid te bieden om links terug te plaatsen naar de sites die ik wil promoten. LinkedIn Answers kunnen een geweldige manier zijn om uw blog te promoten, omdat mensen eerdere vragen en antwoorden kunnen opzoeken. Het is een groeiende kennisbasis die erg populair is.

6 reacties

  1. 1
  2. 3

    Goed idee. Ik had onlangs Guy's bericht gelezen over de voordelen van het gebruik van LinkedIn: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Maar ik had nog niet bedacht hoe ik Answers effectief kon gebruiken. Ik kan niet geloven hoe kreupel de service is, omdat ik geen feeds over onderwerpen / netwerken aanbied. Dus ik heb geprobeerd om een ​​retro-feed (statische paginafeed-generator) op te zetten zonder succes (cookie-problemen). Ik was klaar om het Answers-systeem helemaal te boycotten omdat ik zo achter de tijd liep, maar LinkedIn lijkt de kritische gebruikersmassa te hebben, waardoor het een aantrekkelijk forum wordt.

    Met deze oplossing kan ik een regelmatige bijdrager worden. Bedankt!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.