SEO versus nieuwe SEO

nieuwe seo

SEO is dood. Ik zei dat ruim een ​​jaar geleden en ik heb nog steeds elke week boze SEO-mensen die op de post reageren. Google bleef onze SEO-spellen die mensen speelden uitpersen om de ranking van hun klanten te beïnvloeden - en velen van hen lijden nog steeds onder de gevolgen van vandaag. Degenen onder ons die onze klanten vroeg uit het vuur hebben gehaald, hebben het redelijk goed gedaan.

Ik heb gemengde gevoelens over deze infographic van Positionly. Hoewel ik het met geen van beide oneens ben Nieuwe SEO strategieën, ik heb het echt moeilijk om ze te bellen Nieuw or SEO strategieën helemaal.

Dit is niet Nieuwe SEO.

Het zijn online, inhoud en sociale strategieën die lang zijn getest voordat SEO door Google ter dood werd gebracht. Ik hoop echt dat SEO-professionals de strategieën daarvan leren Positionly documenten goed hier om echte betrokkenheid en conversies bij hun merk te stimuleren. Ik ben niet optimistisch gezien de wekelijkse SPAM die we krijgen van professionals die garantie rankings, Dat wel.

De aanbevelingen in deze infographic schieten tekort omdat ze ook geen rekening houden met mediums en de explosie van mobiel. Strategieën aanbieden via verschillende media, kanalen en strategieën (whitepapers, ebooks, infographics, video) is tegenwoordig essentieel om aandacht te krijgen met uw online marketing. En alles wordt weergegeven in de zichtbaarheid van uw zoekopdracht.

Ik vertel mensen vaak dat SEO een wiskundig probleem is en mensen die goed zijn in wiskunde, worden aangetrokken tot die branche. Marketing is echter een menselijk probleem en vereist menselijke oplossingen. Veel van deze Nieuw strategieën vallen ver buiten de mogelijkheden van de SEO-professionals waarmee ik in het verleden heb gewerkt.

seo-marketing-2013-infographic

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    Hoi Douglas!

    Wat een heel interessant en nuttig bericht heb je hier gekregen. Ik moet zeggen dat ik iets nieuws heb geleerd van de infographic die je hier hebt gedeeld. Ik zal dit bericht van jou zeker delen met mijn vrienden en ik kijk er echt naar uit om meer van je nieuwste artikelen te lezen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.