Deel, bewaar en vind met Trunk.ly

bladwijzers sociaal web

Een paar weken geleden heb ik me aangemeld voor Trunk.ly. Stel je voor dat je Delicious of Diigo combineert met Twitter… dat is Trunk.ly! Kortom, u stelt al uw online accounts in bij Trunk.ly en zij vinden en indexeren elke afzonderlijke link die u plaatst. Ik waardeer alles dat me een paar minuten per dag bespaart en dit bespaart veel tijd.

Toen ik dacht dat Delicious zijn deuren zou sluiten (voordat ze introkken), schakelde ik al mijn bladwijzers over naar Diigo. Het probleem is natuurlijk dat ik elke link moet taggen, opslaan en delen. Trunk.ly neemt de stap naar bladwijzers door simpelweg mijn berichten op LinkedIn te volgen, Twitter, Facebook, Quora, Tumblr, Posterous, Instagram, Google Reader, RSS-feeds en meer!

Trunkly s

Twee extra functies zijn fantastisch ... Trunk.ly geeft voorbeelden van video en afbeeldingen weer van elke link in het bijbehorende artikel. Trunk.ly plaatst het ook allemaal in een sterk geïndexeerde bladwijzerdatabase. Zoeken in mijn bladwijzers is net zo eenvoudig als het typen van "from: douglaskarr" met mijn zoekterm. Trunk.ly biedt ook een syndicatiefeed van uw links als u ze ergens anders wilt publiceren of als mensen zich op uw links willen abonneren.

Als je al het lawaai en de onzin op sociale media niet op prijs stelt, kun je met Trunk.ly ook gewoon iemand volgen en de links krijgen die ze delen. Dat scheelt nogal wat lawaai met de luidruchtigere sociale mensen die er zijn!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.