Short.io: een white label URL-verkorter

URL-verkorter - Short.io
Leestijd: 2 minuten

Ik was al geruime tijd aangemeld bij een service om mijn URL's in te korten, maar de kosten van het systeem waren vrij duur. Het gebruik van mijn eigen subdomein kost veel meer in hun prijsmodel. Ik betaalde zelfs meer voor hun account voor het verkorten van URL's dan voor hele marketingplatforms.

Ik had een gratis versie kunnen gebruiken als mijn domein niet was aangepast, maar ik wilde dat mensen de URL die ik distribueerde, zouden vertrouwen en herkennen ... in dit geval go.martech.zone. Het plaatsen van een generieke URL is een rode vlag voor veel veiligheidsbewuste personen.

Het kostte maar een paar minuten om tientallen tools online te vinden, en Short.io viel meteen op. Ik zou de shortener wit kunnen labelen met mijn eigen subdomein - zelfs onder hun gratis account! Niet alleen dat, ze hebben zelfs een manier om van de oude verkorter te migreren als u uw gegevens niet kunt exporteren en importeren ... ook gratis.

url shortener dashboard

Met Short.io kun je het dynamisch de slug laten produceren of je kunt het gewoon een nummer laten gebruiken en automatisch laten ophogen. En je kunt naar binnen gaan en de slak aanpassen zoals je wilt, als je dat ook wilt.

Een belangrijk kenmerk is ook het bijhouden van Google Analytics-campagnes. Een geweldige manier om een ​​URL-verkorter te gebruiken, is door de totale lengte van een lange URL te verkleinen waarin u ook uw UTM-queryreeks hebt opgenomen. Met Short.io maakt dit allemaal deel uit van de opties op uw verkorte URL met een mooie schone interface.

utm campagnetracking

Ten slotte biedt Short.io ook een WordPress Plugin om uw links automatisch in te korten met behulp van hun API. Echt een leuke functie!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.