Te veel uren thuis werken? Een gemakkelijke manier om te stoppen ...

InpluggenVanavond heb ik op het werk mijn stroomvoorziening voor mijn laptop achtergelaten. Ik had twee voedingen (nog iets goeds om te doen… koop altijd een extra!) Maar een van hen ging onlangs op de fritz.

Terwijl ik dit bericht schrijf, heb ik nog 2 uur en 15 minuten om wat werk gedaan te krijgen. Natuurlijk heb ik andere computers in huis, maar niets werkt zo goed als je eigen laptop die is geconfigureerd zoals je eraan gewend bent. Vanavond race ik naar:

  1. Bekijk een code die een bedrijf me heeft gestuurd om te zien of het spaghetticode is en of het de moeite van het redden waard is.
  2. Voltooi de beoordeling van een PHP-wedstrijd die was gisteren verschuldigd.
  3. Bekijk enkele paginalay-outs die Stephen heeft voltooid voor een project waaraan we werken.
  4. Ga door met het verbeteren van enkele van mijn WordPress plugins.
  5. Blijf wat doen Blog-fooien.

En daar heb je het… nu heb ik nog 2 uur flat over na het schrijven van dit bericht! Dus de tip is: laat je stroomvoorziening aan het werk! Het zal zeker uw uren beperken om uw werk thuis af te ronden.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.