Eenvoudige klantenservice

klantenservice

Geloof het of niet, het is niet altijd marketing, blogs, virale berichten, enz. Soms is het gewoon een geweldige klantenservice. Ik heb een Fossil-horloge dat me dierbaar is, omdat mijn kinderen het voor een verjaardag voor me kochten. Ik hoop dat het voor altijd duurt. De batterij gaat een jaar of twee mee. Mijn batterij was een paar dagen geleden leeg, maar ik bleef het horloge dragen. Klinkt een beetje dom, maar ik deed het, want als ik ernaar kijk, denk ik aan mijn kinderen... en als ik naar het stilstaande horloge bleef kijken, zou ik eraan denken een batterij te halen.

Beneden van mijn werk is Windsor Juweliers (Westkant van Meridian net ten zuiden van de cirkel). Ik had daar nog nooit een voet tussen de deur gezet (hey… ik ben een alleenstaande vader van 38, waar heb ik sieraden voor nodig?) maar besloot te kijken of ze de batterij voor me zouden installeren.

Toen ik de voordeur binnenliep, kwam een ​​lieve vrouw dichterbij en vroeg of ze me kon helpen. Ik vertelde haar over het horloge en ze nam het van me aan en gaf het aan mij aan een horlogetechnicus (?) Die daar een kantoor in de winkel had. Binnen enkele minuten (serieus) stopte hij een nieuwe batterij, stelde de tijd in, maakte het horloge schoon en gaf het aan mij terug. Hij droeg zo'n coole juwelierbril en bewoog zich letterlijk zo snel dat ik nauwelijks kon zien hoe hij het had gedaan. Ik had net tijd om een ​​artikel op de muur te lezen waarin stond dat mensen die uit Indianapolis zijn verhuisd nog steeds alleen Windsor vertrouwen om hun klokken en horloges te repareren. Ik twijfel niet.

Marketing kan u zaken opleveren, maar een goede klantenservice zal het nooit nalaten.

Binnen enkele minuten had ik de vergoeding betaald (een flinke $ 9, inclusief batterij) en liep ik de winkel uit. De vrouw die me had gegroet, vroeg me snel terug te komen. Wauw.

Windsor Juweliers

Ik weet niet zeker wanneer ik weer een juwelier nodig heb. Zelfs als ik dat niet ben, weet je waar ik over een jaar zal zijn als de batterij van mijn horloge leeg is!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.