Banken stimuleren opwarming van de aarde

UPDATE 8 / 9 / 2007: Ik weet niet zeker of het iets te maken had met mijn blogpost, maar Sky Financial heeft nu de $ 1.75 terugbetaald.

Bericht aan mijn bank, Sky Financieel:

Op 8/3/2007 reisde ik naar de Smith Valley ATM en County Line ATM bij US31 en beide geldautomaten waren buiten dienst. Ik zou het op prijs stellen om de 08-03-2007 BUITENLANDSE ATM-SERVICEVERGOEDING $ 1.75 op mijn account te verwijderen. Ik had geen andere keuze dan een geldautomaat van een andere bank te bezoeken.

Reactie van Sky Bank:

Meneer Karr,

Helaas kunnen we de servicekosten voor het gebruik van buitenlandse geldautomaten niet terugbetalen. Er zijn vijf verschillende locaties binnen een straal van 5 mijl binnen Greenwood. Voor verdere bespreking van deze kwestie kunt u contact opnemen met uw Greenwood Financial Center-manager.

Ook met de aanstaande fusie met Huntington Bank kunt u elke Hunington Bank-geldautomaat gebruiken zonder enige servicekosten. Er zijn nu 1,400 geldautomaten tussen Sky en Huntington die u kunt gebruiken.

Bedankt voor het bankieren bij Sky Bank.

Originele tekst

Sky financiële feedback

Dit is waarom ik banken haat en waarom de discussie voorbij is:

 1. Don’t thank me for banking with Sky Bank. I tried twice to bank with Sky Bank but your ATMs were down.
 2. Dus je verwacht volledig dat ik van pinautomaat naar pinautomaat blijf rijden totdat ik er een vind die werkt?
 3. I’m supposed to get excited that there will be 1,400 more ATMs that may be unavailable?

If you’ve ever seen how many fees I’ve racked up with these guys, you’d choke. The fact that they won’t excuse a simple $1.75 is ridiculous. I hope the entire Customer Service department gets downsized in the merger.

Here’s the five locations… convenient, huh?

Sky Financial Bank-geldautomaten in Greenwood

13 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Doug,

  Je moet met de online bank gaan. Ik heb bankieren Everbank voor de afgelopen 8 jaar. Ze vergoeden me tot $ 6 / maand aan ATM-kosten. Ze bieden zelfs de gefrankeerde envelop om de bonnen in te sturen.

  Everbank biedt ook een heleboel andere geweldige functies die de meeste banken zelfs kunnen aanraken.

  Ik kan niet geloven hoeveel mensen nog steeds de fysieke banken gebruiken. Ik zie het punt echt niet.

  Met vriendelijke groet,

  Randy

 4. 4

  Gewoon om je een beter gevoel te geven - nee, niet echt.

  Ik zou zeggen dat het nieuwe banktijd is, maar de situatie zou niet verbeteren. Uw enige echte optie is om met uw plaatselijke bankdirecteur te praten.

  Betreft de 1400 geldautomaten - dat zijn 1400 tussen de twee banken, niet 1400 nieuwe, en verspreid over hoeveel staten? En heb je ooit een Huningdon-geldautomaat gezien waar je woont? Ik heb er hier nog nooit een gezien.

  Mijn bank met persoonlijke rekeningen is ook bij a Sky. Het is drie of vier keer verkocht sinds ik er ben geweest. Ik heb nog nooit een probleem gehad, maar ik gebruik geen geldautomaten.

 5. 5

  Ik denk dat wat echt verontrustend is, de EXTREEM hoge prijs van servicekosten is. $ 1.50 tot $ 1.75 per transactie? Heck, je moet minimaal $ 100 per keer opnemen om die sukkel binnen het bereik van 1% te krijgen!

  Hier in Canada hebben we maar een paar banken, wat leuk is, maar er komen steeds minder geldautomaten van elke bank en er duiken steeds meer onafhankelijke geldautomaten op. Minder geldautomaten en meer onafhankelijke geldautomaten = meer servicekosten ...

  Ik merk dat ik "JA!" aan cashbacks wanneer daarom wordt gevraagd bij het afrekenen in een winkel - geen domme servicekosten…. En wat is er in vredesnaam met 'servicekosten'? Het is een GEMAK. Mijn bank brengt kosten in rekening voor service - ik weet alleen niet zeker wat ik ervoor krijg, maar ...

  Banken en gsm-bedrijven - de vloek van mijn bestaan.

  • 6

   Best grappig… Ik denk dat ik daarboven nog steeds een rekening bij de Royal Bank of Canada heb. Als het niet gesloten was vanwege vergoedingen (wat het waarschijnlijk was) ... wie weet ben ik misschien een miljonair! Zeker nu de gek wordt sterker dan onze bok!

   Amen op de banken en gsm-bedrijven. Het lijkt erop dat hoe ouder je bent als bedrijf, hoe slechter je wordt in het zorgen voor de klant! Gooi daar ook luchtvaartmaatschappijen in.

 6. 7

  @Rick: Ik ben een enorme online bankier, Rick. Ik denk dat ik daarom hier zo opgewonden van werd. Ik heb zelfs mijn account online geopend! Dat heeft ze nooit een cent gekost om mijn zaken af ​​te handelen.

  @Randy: Goed om te horen dat ze je goed behandelen, Randy! Ik ga een rekening bij hen openen.

 7. 8
 8. 9

  Hoe durf je een opmerking te maken waarvan je hoopt dat de hele klantenservice is ingekrompen als gevolg van de fusie ??? Weet je, er zijn veel van ons die daar werken die het GRAAG zouden willen om jullie allemaal terug te geven, maar we hebben niet de autoriteit om dat te doen. Er zijn honderden mensen die hun baan zullen verliezen. Honderden kinderen wiens levensstijl ze gewend zijn, zullen drastisch veranderen. Dus maak zo'n opmerking niet, want je kunt het niet eens worden met een stomme kleine $ 1.75 ATM-vergoeding die je sowieso terug hebt gekregen voor je kleine huilbaby-website. Het is geen fout van de klantenservice dat u in rekening bent gebracht en het is ook niet hun schuld dat het in eerste instantie niet werd terugbetaald. Wat je deed om het terug te krijgen, was prima, maar de harde opmerkingen die je maakte, waren gericht aan de verkeerde mensen. Ik kan je bijna garanderen dat als je met ELK van de vertegenwoordigers buiten de baan zou praten, ze je zouden vertellen dat ze het GRAAG zouden vinden om je je honorarium terug te geven. Dus voordat je je mond over mensen uitspreekt, ken je feiten voordat je mensen meer verplettert dan wat een bedrijf ze al heeft verpletterd. De meeste mensen die hun baan verliezen, zitten er al jaren en het is niet hun schuld dat je een vergoeding in rekening werd gebracht die een miljonairbankier besloot in rekening te brengen, zodat hij rijker kan worden. Wat je had moeten zeggen, was dat je hoopt dat de mensen die de regels opstellen hun baan verliezen. We krijgen niets uitbetaald en nemen zoveel misbruik aan, uw opmerking is een klein misbruik. Hoe zou je het vinden als iemand je morgen vertelde dat je geen baan meer had? Of als iemand in uw familie te horen kreeg dat een ander bedrijf het hunne zou overnemen en ze niet langer nodig zouden zijn? Dat is een harde klap om te nemen. Dus maak geen opmerkingen op basis van wat u denkt, maar leer de feiten voordat u besluit dat u ons allemaal een baan zou moeten wensen.

  • 10

   Klant,

   De enige manier waarop een bedrijf verandert, is van binnenuit. Als geweldige werknemers slechte werkgevers of slechte bedrijven zouden verlaten, zou dat dat bedrijf een lesje leren.

   Als je er echt iets aan wilde doen en je vindt het ook oneerlijk, dan moet je eerder weggaan dan zo'n organisatie steunen.

   U weet en ik weet dat Sky Bank (en eerdere namen) enorm veel geld verdient aan arme mensen die vergoedingen en boetes betalen. Het zou crimineel moeten zijn ... maar zolang ze lemmingen hebben om hun bevelen uit te voeren, denk ik dat de dingen niet zullen veranderen.

   Doug

 9. 11

  VERTREKKEN? Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als er bijna geen banen zijn waar ik woon. Er zijn geen banen die geen beleid / procedure hebben waar iedereen het over eens zal zijn. Alleen omdat je voor een bedrijf werkt dat niet perfect is, maakt je nog geen slecht persoon. En de klantenservice heeft niets te maken met uw $ 1.75. We hebben die vergoeding niet verzonnen. En ik geloof dat we allemaal ook die stomme vergoeding betalen. Maar ik moet je zeggen, de meeste banken rekenen het aan. En de meeste banken brengen u kosten in rekening voor het gebruik van uw afschrijving in de winkel. SKY niet, maar Huntington wel. Dus je ziet, er zijn veel beleidsmaatregelen die slecht zijn en dat is waar je ook gaat. Ik weet zeker dat iemand die bij Walmart werkt je iets kan vertellen dat daar waardeloos is ... dus als ze te veel vragen voor een item, is het dan de schuld van die persoon omdat je denkt dat je opgelicht bent? Het lijkt mij dat je betere dingen moet vinden om met je tijd te doen dan je zorgen te maken over $ 1.75 en je dan omdraaien en wensen dat een hele afdeling van meer dan 100 werkloos is en in de werkloosheidslijn waar JIJ belasting voor betaalt !!!!

  • 12

   Klant,

   Ik neem misschien mijn risico op de belastingen. Belastingen proberen in ieder geval eerlijk te zijn over de inkomensbereiken (in feite straffen ze de rijken). Bankkosten benadelen eenvoudigweg de midden- en lagere klasse.

   Het klinkt alsof je een gepassioneerde medewerker bent die geeft om je klanten. Ik hoop dat je iets beters vindt! Echt waar.

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.