Video: Sliderocket Beta komt eraan!


Klik door als je zie de video niet.

Fragment: Je hebt PowerPoint van Microsoft gezien. Maar je hebt nog nooit een op internet gebaseerde, collaboratieve presentatietool zoals Sliderocket gezien - tot nu toe. Hier vertelt Mitch Grasso, CEO en oprichter, ons over Sliderocket het bedrijf en laat ons vervolgens een demo zien.

Schuifopening bereidt zich binnenkort voor op een openbare bèta, meld u vandaag nog aan.

Een reactie

  1. 1

    SlideRocket is fenomenaal. Ik geef morgen 2 presentaties rechtstreeks vanuit SlideRocket tijdens een conferentie. Het stelt me ​​in staat om heel gemakkelijk tussen online voorbeelden en de dia's te stuiteren. (Natuurlijk heb ik voor de zekerheid een .pdf-back-up in mijn Gmail en op een flashstation! Ik kan websites niet altijd vertrouwen….)

    Ik zal later deze week na de presentaties waarschijnlijk SlideRocket-links op mijn blog plaatsen. Zeer schone interface.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.