Eigenaren van kleine bedrijven en sociale media

iStock 000011834909X Klein

Tegenwoordig is iedereen op internet; lezen, schrijven, onderzoeken, chatten met vrienden, ex-geliefden stalken, maar is het productief voor zaken? Aangezien een groot deel van mijn bedrijf zich richt op het bouwen van websites en het helpen van eigenaren van kleine bedrijven om sociale media te gebruiken als onderdeel van hun PR / Marketing-strategie, ben ik altijd geïnteresseerd in studies over dit onderwerp.

Chuck Gose heeft onlangs een geweldige video gedeeld waarin het argument werd gepresenteerd dat B2B nu B2C leidt op het gebied van sociale media. Hoewel het nogal wat interessante feiten bevatte, lijken de meeste gegevens over grotere bedrijven te gaan. Omdat ik me meer zorgen maak over hoe eigenaren van kleine bedrijven sociale media gebruiken, dacht ik dat het tijd was voor mij voer mijn eigen onderzoek uit!

Het zijn slechts 12 vragen (plus het profiel), dus het duurt niet lang. We zullen de gegevens de hele week verzamelen, dus als je geïnteresseerd bent, kijk dan eens onze blog volgende week voor de resultaten, en voeg je e-mailadres toe en ik stuur de resultaten naar je toe.

Ik weet dat de studie bevooroordeeld zal zijn omdat we sociale media gebruiken om het te promoten, dus help me alsjeblieft en stuur de link naar vrienden die normaal niet langs deze website zouden komen. Bedankt!
_______________________________________________________

Met tot nu toe bijna 50 reacties, is hier slechts een klein deel van wat we hebben geleerd.

  • Als ondernemers actief zijn, spelen ze meestal op de grote drie: Twitter, Facebook en LinkedIn
  • Het primaire netwerk lijkt gelijk verdeeld te zijn tussen Twitter en LinkedIN

Een reactie

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.