Sociale bladwijzers: verbergen en zoeken

Depositphotos 27736851 s

BIJWERKEN: - Met het nieuwe site-ontwerp en het gebrek aan gebruik van de links, heb ik besloten ze te verwijderen. Tot dusver geen klachten! Deze aanpassing werkt nog steeds als u deze wilt gebruiken.

Ik was het mikpunt van een grapje Nektros. De inzending ging helemaal over waarom u al die sociale bladwijzers met één klik op uw site zou moeten verwijderen. Ik heb ook een paar andere mensen commentaar op hen gehad ... iemand vertelde me dat ik er maar 25 [sarc] had.

Ik wilde ze niet uitdoen... Ik vind ze wel leuk. Ik weet niet precies waarom, maar ik wel. Naast het gemakkelijk maken van bladwijzers voor mijn pagina, wil ik ook dat mensen alle sites zien die helpen bij het maken van bladwijzers. Het zijn er een heleboel! Ik weet zeker dat vroeg of laat de goede naar de top zullen stijgen en de anderen zullen uitsterven, maar ik wil niemand onder druk zetten om het een of het ander te gebruiken.

Dus ... ik deed wat elke goede hacker zou doen. Ik heb het Gezellig plug-in en heeft wat JavaScript toegevoegd dat de knoppen aan of uit zet. Er waren 3 wijzigingen nodig:

 1. Bewerk de sociale plug-in om de link toe te voegen om aan en uit te klikken ... let op de onderste regel is niet veranderd ... dat is alleen om u te laten zien waar u de code moet plaatsen:
  post; $ html. = ' Sociale bladwijzers '; $ html. = '> div id = "bladwijzer _'. $ postid. '" class = "gezellig" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sociable_tagline"); ?>
 2. Bewerk het Sociable.css-bestand om een ​​hand-/aanwijzercursor toe te voegen ... omdat het gewoon een onclick-gebeurtenis is en niet echt een link:
  .link {cursor: hand; cursor: aanwijzer; }
 3. Bewerk het headerbestand van je thema om de generieke functie in te voeren om de div in en uit te schakelen:
   function showdiv(name){
   var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
   if (obj.style.display=="none"){
   obj.style.display="";
   }else{
   obj.style.display="none";
   }
   }
  

Dus als u op de link Social Bookmarking klikt, wordt de inhoud voor het specifieke bericht in- en uitgeschakeld!

4 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ja, alsjeblieft! Ik wilde hier gebruik van maken, maar denk dat ik iets verkeerd heb gedaan (hoewel zoals altijd met technologie, niet noodzakelijkerwijs) - ik heb gelukkig een back-up gemaakt van het origineel, want toen ik probeerde de wijzigingen door te voeren, brak mijn blog - leeg scherm, geen toegang naar admin. Een plug-in-variant zou zoveel minder eng zijn voor degenen onder ons zonder de mogelijkheid om zulke coole dingen met vertrouwen te doen! 🙂 x

 4. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.