ATTN: ontwikkelaars van sociale media-applicaties

ontwikkelaars van sociale media

Twitter. Facebook. LinkedIn. Mijn blog. Mijn afstand.

Afgezien daarvan heb ik een Google-account. ik heb een Gravatar account. ik heb een WordPress account. Ik heb een Yahoo! account. Ik ben op Flickr. Heerlijk. Technorati. Ning.

Daarvoor was er MySpace. En AOL. Vroeger had ik zelfs een Prodigy-account.

Dus hier is mijn vraag, aangezien ik absoluut overal online ben, waarom vraag je me dan in vredesnaam om dezelfde vragen in te vullen, dezelfde afbeeldingen te uploaden en nieuwe logins en wachtwoorden in te dienen als je je software ontwikkelt? Waarom zou je dit jezelf aandoen? Waarom zou je dit zo pijnlijk maken in je sollicitatie?

Ik heb mijn persoonlijke gegevens overal op internet gepubliceerd. Ga het gebruiken. Maak het mij gemakkelijk. Vraag me om in te loggen met Oauth en alle informatie uit een van mijn netwerken te halen en te gebruiken voor je nieuwe.

Laat me geen nieuwe login zoeken of kijken of deze beschikbaar is. Frustreer me niet met het (twee keer) opgeven van een wachtwoord dat ik nooit zal onthouden ... dat niet overeenkomt met een ander wachtwoord omdat uw regels anders zijn. Dwing me niet mijn e-mailadres te verifiëren - dat heb ik al gedaan voor mijn andere services.

Heck, gebruik de OpenSocial-API in godsnaam! Je zou me dan kunnen pakken als al mijn vrienden.

Ik ben blij met Twitter, Facebook en LinkedIn. Ik heb je niet nodig. Ik heb je sollicitatie niet nodig. Het laatste dat je zou moeten doen, is me allemaal dezelfde vragen stellen die ik de afgelopen tien jaar heb beantwoord. Wil je indruk op me maken? Ga erop uit en verzamel en schraap alle informatie die je over mij kunt vinden, en laat me het verifiëren.

Wees niet zo lui. Ik ben degene van wie je mag verwachten dat hij lui is. Doe het harde werk voor mij. Dan zal ik je applicatie uitproberen. Laat me tot dan met rust.

Bedankt.

2 reacties

  1. 1
  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.