Reageer op deze manier niet op een verzoek van sociale media

Verloren

Een van mijn favoriete mobiele applicaties is Waze. Het leidt me weg van het verkeer, helpt me gevaren te vermijden en waarschuwt me voor de politie verderop - het bespaart me van snelheidsovertredingen als ik toevallig dagdroomde en over de limiet dreef.

Ik zat laatst in de auto en besloot langs een sigarenwinkel te gaan om een ​​cadeau voor een vriend op te halen, maar ik wist niet zeker welke in de buurt waren. Het resultaat was niet al te indrukwekkend… met een sigarenwinkel 432 mijl verderop vermeld als "om mij heen". Dus ik deed wat elke goede klant zou doen. Ik nam een ​​screenshot en deelde deze met Waze.

Helaas is dit het antwoord dat ik heb ontvangen:

Waarop ik meteen reageerde:

De draad stopte daar.

Ik weet niet zeker hoeveel bedrijven dit doen, maar het moet stoppen. Als u uw klanten via sociale media een toegangspoort tot uw bedrijf biedt, mag u van hen verwachten dat ze problemen op die manier melden, en moet u mensen in staat stellen om te reageren.

1 op de 4 gebruikers van sociale media klaagde via sociale media, en 63% verwacht hulp

Ik nam al een paar minuten de tijd omdat ik me drukte om de kwaliteit van de app, ik ga niet naar een andere pagina navigeren, een heleboel informatie invullen en wachten op een reactie ... Ik wilde alleen dat je het wist uw app was kapot zodat u deze kon repareren.

Een geweldige reactie zou zijn geweest Bedankt @douglaskarr, ik heb het probleem gemeld aan ons ontwikkelingsteam.

Een reactie

  1. 1

    Helemaal mee eens. Ik heb dit een paar keer gedaan, en ik krijg de gebruikelijke reactie van "kun je een bugrapport invullen" of "kun je ons een e-mail sturen op X" - En ik heb gereageerd net als jij.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.