Impact van sociale media op handel

sociale valuta effect handel

Gisteren heb ik een Belkin F9K1106 Dual Band Range Extender in het huis van mijn ouders om te proberen een signaal te krijgen in hun logeerkamer. Ik heb alle recensies online gelezen en besproken met een paar mensen die ik ken. Ik kon niemand vinden met een definitieve mening en de recensies waren gemengd; dus ik moest het gewoon zelf testen. Helaas heeft de extender het signaal niet voldoende opgevangen en versterkt. Omdat mijn ouders echter ethernetaansluitingen hebben (mijn vader had het 20 jaar geleden geïnstalleerd toen hij het huis bouwde!), Kon ik de extender op de muur aansluiten, weer op hun router en het werkte.

Dit alles speelde zich af in mijn discussies over Twitter, Facebook als Google+… Met nogal wat mensen in de hoop dat de oplossing zou werken, zodat ze de aankoop konden doen. Social media stimuleert commercie!

Zoals iedereen weet, groeit het gebruik van sociale mediaplatforms exponentieel. Om precies te zijn, in de afgelopen zeven jaar is het gebruik van sociale media met 7 procent gegroeid. Elke dag geven miljoenen en miljoenen mensen via sociale media uiting aan hun gevoelens en ervaringen over producten en diensten. Daarom richten veel bedrijven hun aandacht op social commerce.

Deze infographic, De opkomst van sociale handel uit Australië Fedelta-verkooppunt, levert het grote plaatje op.

social-media-impact-commerce

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.