Je doet het verkeerd!

verkeerd

Als marketeers zijn we ons er allemaal terdege van bewust hoe moeilijk het is om het gedrag van mensen te veranderen. Het is een van de moeilijkste dingen die je kunt proberen. Daarom zal Google voorlopig blijvend succes bij het zoeken hebben, omdat mensen gewend zijn aan "Google it" wanneer ze iets op internet moeten vinden.

Afbeelding 31.pngNu ik dit weet, ben ik gefascineerd door het aantal mensen dat ik op Twitter en blogs zie die anderen vertellen dat ze sociale media verkeerd gebruiken. Wat mij nog meer fascineert, is dat dit de mensen zijn die ofwel als consultant werken of bij bureaus, of het nu gaat om PR, Marketing of Social Media.

U wilt een geheim over hoe u sociale media kunt bevorderen en bedrijven kunt helpen hun bedrijf online te laten groeien? Stop met mensen te vertellen dat ze het verkeerd doen en begin mensen te vertellen hoe ze het beter kunnen doen. Niemand wil te horen krijgen dat ze ongelijk hebben, ze willen weten hoe ze hun bedrijf kunnen verbeteren. Het is een gemakkelijke manier om uw bedrijf te laten groeien en een betere acceptatie van sociale-mediapraktijken op bedrijfsniveau te zien.

We leren allemaal hoe we deze tools kunnen gebruiken, mensen meer mogelijkheden geven en zien hoe uw bedrijf een vlucht neemt.

Een reactie

  1. 1

    Ik ben het ermee eens .. Ik heb een recente post geschreven met de titel "Social Media Ik heb een tutor nodig?" Ik zie steeds meer bedrijfseigenaren denken of beginnen met sociale media, maar merk dat er een kleine ontkoppeling is. Sommige hebben geen idee en andere devalueren het vermogen van sociale media. Te veel "EXPERTS" beweren een expert te zijn of veelbelovende resultaten die ze zelf niet hebben bereikt. Bij gebrek aan kennis en tijd om te leren, worden bedrijfseigenaren gewoon verkocht. Ik volg en respecteer mensen op sociale media alsof ik naar hen op zoek was als financieel adviseur. Als de financieel adviseur zich nog niet financieel heeft gevestigd, hoe kunnen ze dan voor mij overleggen.
    Ik zou alle feedback op mijn blog op prijs stellen http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so... Iets als eigenaar van een klein bedrijf dat ik nog steeds vorm en waaraan ik me wil committeren. Bedankt.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.